Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratnőm csomagolóként dolgozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnőm csomagolóként dolgozik, hogy mutassam be így az elit családomba?

Figyelt kérdés

Negatív megjegyzéseket nem kérek, köszi a megértést!

A történet:

Tanult családból származom, osztályelső, sokra viszem az életben, ahogy apám is tette.

Lényeg, hogy megismertem egy tüneményes lányt, pár hónapja járunk és a karácsonyi vacsorán szeretném bemutatni.

Tudom, hogy milyenek a szüleim, korábbi 2 barátnőm is kifaggatták, kicsit kellemetlen. Első kérdésük, hogy mit dolgozik...

Hogy csomagoló szerintem el se tudnának képzelni egy ilyen barátnőt mellettem. Okos egyébként, csak sajnos a diplomája semmit nem ér, és jóval többet keres így, mintha a szakmájában dolgozna, mert az tömegszakma. Viszont előre félek, hogy előítéletesek lesznek, nemcsak a szüleim, barátaim is.

Köszönöm a normális válaszokat!

okt. 30. 16:59
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
95%

Sehogy. Konkrètan mondhatjuk ùgy, hogy te szégyenled őt!?!?

Mutasd meg a kérdést, hogy mit szól hozzá.

Hagyd, hogy talâljon olyat, akinek nem számít a környezete véleménye, hanem azzal foglalkozik, hogy talâlt egy szerethető embert.

Nem hogy örülnél, sokan, akik a párkeresèssel küzdenek örülnènek.

okt. 30. 17:02
 2/36 A kérdező kommentje:
Szeretem őt. De ezt hadd tudjam már jobban.:)
okt. 30. 17:04
 3/36 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon szeretheted, ha így fosol mit szòl a családod.
okt. 30. 17:06
 4/36 anonim ***** válasza:
96%
Ha a szüleid sznobok, az legyen az ő bajuk. Nem ők vannak kapcsolatban a lánnyal.
okt. 30. 17:06
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugyanezt, ugyanígy kell előadni a kedves szülőknek is. Mármint hogy a diplomájával nem keresne jól, ezért vállalta el ezt a munkát. Aztán akinek nem tetszik, az így járt.

Egyébként te is tudod, hogy nem a szüleidnek kell, hogy megfeleljen a lány.

De lehet, hogy jobb lenne először négy(hat)szemközt bejelenteni otthon, hogy ne várjanak csodát, és te nem a foglalkozása alapján választottál, és ha ez problémát jelent, akkor nem muszáj nektek velük vacsorázni karácsonykor (se).

okt. 30. 17:07
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Van diplomája, tehát el tudta végezni. Az, hogy ő más területen dolgozik, az egy dolog, a pénz nagy úr - már akinek.

Itt rajtad múlik, ha szereted kiállsz mellette, ha nem eléggé, akkor meg eltiporják és te a szüleidre hallgatsz, miszerint jobbat érdemelnél....

okt. 30. 17:09
 7/36 A kérdező kommentje:
Persze hogy kiállok.
okt. 30. 17:11
 8/36 A kérdező kommentje:
Csak a szüleim "szúrós" tekintetét nem tudom hogyan kezeljem.
okt. 30. 17:11
 9/36 anonim ***** válasza:
85%
Fogalmazás egyes, helyesírás egyes, külalak egyes. Elit a te családod a soron.
okt. 30. 17:12
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Elit? Mi az az elit? Mert akkor lehet, ő nem is érezné jól magát. Én pl. a sznob társaságot utálom. Ha a szüleid éreztetik majd vele, hogy ő csomagoló, talán be sem kellene mutatni. Először csak mesélj róla.
okt. 30. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!