Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnőm csomagolóként dolgozik, hogy mutassam be így az elit családomba?
Negatív megjegyzéseket nem kérek, köszi a megértést!
A történet:
Tanult családból származom, osztályelső, sokra viszem az életben, ahogy apám is tette.
Lényeg, hogy megismertem egy tüneményes lányt, pár hónapja járunk és a karácsonyi vacsorán szeretném bemutatni.
Tudom, hogy milyenek a szüleim, korábbi 2 barátnőm is kifaggatták, kicsit kellemetlen. Első kérdésük, hogy mit dolgozik...
Hogy csomagoló szerintem el se tudnának képzelni egy ilyen barátnőt mellettem. Okos egyébként, csak sajnos a diplomája semmit nem ér, és jóval többet keres így, mintha a szakmájában dolgozna, mert az tömegszakma. Viszont előre félek, hogy előítéletesek lesznek, nemcsak a szüleim, barátaim is.
Köszönöm a normális válaszokat!
Sehogy. Konkrètan mondhatjuk ùgy, hogy te szégyenled őt!?!?
Mutasd meg a kérdést, hogy mit szól hozzá.
Hagyd, hogy talâljon olyat, akinek nem számít a környezete véleménye, hanem azzal foglalkozik, hogy talâlt egy szerethető embert.
Nem hogy örülnél, sokan, akik a párkeresèssel küzdenek örülnènek.
Szerintem ugyanezt, ugyanígy kell előadni a kedves szülőknek is. Mármint hogy a diplomájával nem keresne jól, ezért vállalta el ezt a munkát. Aztán akinek nem tetszik, az így járt.
Egyébként te is tudod, hogy nem a szüleidnek kell, hogy megfeleljen a lány.
De lehet, hogy jobb lenne először négy(hat)szemközt bejelenteni otthon, hogy ne várjanak csodát, és te nem a foglalkozása alapján választottál, és ha ez problémát jelent, akkor nem muszáj nektek velük vacsorázni karácsonykor (se).
Van diplomája, tehát el tudta végezni. Az, hogy ő más területen dolgozik, az egy dolog, a pénz nagy úr - már akinek.
Itt rajtad múlik, ha szereted kiállsz mellette, ha nem eléggé, akkor meg eltiporják és te a szüleidre hallgatsz, miszerint jobbat érdemelnél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!