Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratnőm csomagolóként dolgozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnőm csomagolóként dolgozik, hogy mutassam be így az elit családomba?

Figyelt kérdés

Negatív megjegyzéseket nem kérek, köszi a megértést!

A történet:

Tanult családból származom, osztályelső, sokra viszem az életben, ahogy apám is tette.

Lényeg, hogy megismertem egy tüneményes lányt, pár hónapja járunk és a karácsonyi vacsorán szeretném bemutatni.

Tudom, hogy milyenek a szüleim, korábbi 2 barátnőm is kifaggatták, kicsit kellemetlen. Első kérdésük, hogy mit dolgozik...

Hogy csomagoló szerintem el se tudnának képzelni egy ilyen barátnőt mellettem. Okos egyébként, csak sajnos a diplomája semmit nem ér, és jóval többet keres így, mintha a szakmájában dolgozna, mert az tömegszakma. Viszont előre félek, hogy előítéletesek lesznek, nemcsak a szüleim, barátaim is.

Köszönöm a normális válaszokat!

okt. 30. 16:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
*szüleidnek
okt. 30. 18:17
 22/36 A kérdező kommentje:

16: Ez komoly? Egy vesszőre gerjedtél rá ennyire? Én is tisztában voltam vele, hogy oda kellene, de van jobb dolgom is attól, minden kis vesszőre figyelgessek.

Lehet imád, és büszkén felvállal, de vajon meg is becsül? Hány éves vagy 40? Gyerek? Hidd el drága, ha nem a stepfordi feleséget szereti, akkor az más pnát is hajt. De sok sikert az álmodozáshoz, tündérke!

okt. 30. 18:24
 23/36 anonim ***** válasza:
64%

22: ha a "hugyozás", ami az egyetlen szó, amibe bele lehetett kötni az írásomban, nem nőies, akkor az, hogy nőket pnának nevezel, az férfias? Mi több, elit? Hát mondjuk, itthon manapság ilyen megkérdőjelezhető kulturáltságú Habony Árpád, Bayer Zsolt meg Kövér László az elit, akkor nem szóltam, teljesen hihető :D.

És igen, megbecsül, többször bizonyította is... jobban megbecsül, mint te a barátnődet. Mert fontosabb az, hogy apucid mit szól hozzá, mint hogy mellszélességgel felvállald és egyszer végre a sarkadra állj vele szemben, ahogy egy felnőtt tenné.

okt. 30. 18:31
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

12 vagyok.

Te meg legyél férfi és állj ki magadért meg a csajért...ilyen egyszerű.

okt. 30. 18:32
 25/36 anonim ***** válasza:
69%
Töketlen kis phöcs a kérdező
okt. 30. 18:33
 26/36 anonim ***** válasza:
Mutasd be és kész. Ha te szereted akkor felvállalod büszkén a családod előtt és ha nem úgy viszonyul hozzá a családod, akkor kiállsz mellette! A családodnak igenis el kell fogadnia, hogyha te így vagy boldog, akkor így. És ezt nekik is mondd meg. Legyenek csak rád büszkék, csináld amit csinálsz, de a te magánéletedhez közük nincs! Nem a csajra kell büszkének lenniük hanem rád.
okt. 30. 19:06
 27/36 A kérdező kommentje:

"És igen, megbecsül, többször bizonyította is..."

Ismerem a tipik dumát, ha tudnád hány barát-barátnőmtől hallottam már ezt. Aztán mégis igazam lett...

De amiért ilyen kis szeretnivalóan cuki és sebezhető vagy, dobj rám egy privátot, ingyen tréningezlek, hogyan szedj fel pasit.

A többiektől elnézést kérek, mindenkinek köszönöm aki foglalkozott a kérdésemmel.

okt. 30. 19:17
 28/36 anonim ***** válasza:
89%
Elit család, az. Olyan a stílusod, mint egy kocsmatöltelék félanalfabéta prolinak. Hozzád sosem süllyedne le egy intelligens, diplomás nő akkor sem, ha épp csomagolóként dolgozik.
okt. 30. 19:24
 29/36 anonim ***** válasza:

27: miért kellene pasit felszednem, ha már van párom, aki meg is becsül? Nálunk a mi családunkban nem szokás félrelépni. Lehet, az "elit" családokban meg fűvel-fával (Borkai fia vagy, esetleg?).

Te meg, ha becsülnéd a barátnődet, minden követ megmozgatnál érte. Mert ez jelenti azt, hogy megbecsülöd. Nem azt, hogy négy fal között adod neki a szépet meg élvezed a társaságát, aztán parázol attól, hogy apukád ferde szemmel néz rá.

okt. 30. 19:48
 30/36 anonim ***** válasza:

“a karácsonyi vacsorán szeretném bemutatn”

Abszolút életszerűtlen.

De amúgy minden vonatkozásban az.

Ez a kérdés átlátszóan kamu.

okt. 30. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!