Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem?
Figyelt kérdés
Van egy nő a munkahelyemen, mindkettőnknek van párja régóta. Pá r héten át heti többször is jókat beszélgettünk, volt hogy 1 órát is, privát dolgokról. Én azon kaptam magam, hogy otthon is eszembe jut, elkezdtem vonzódni hozzá. Emiatt elkezdtem vele tartani a távolságot, kevesebbet beszélgetni, alig kezdeményeztem, amire megkérdezte, hogy miért viselkedek így. Elmondtam, hogy szeretem a párom, viszont a munkahelyi együtt töltött idők miatt elkezdtem vonzódni hozzá, ezért inkább tartok egy kis távolságot. Azóta levegőnek néz, nem néz a szemembe ha elmegyek mellettem, úgy csinál, mintha baja lenne velem.okt. 29. 18:32
11/12 A kérdező kommentje:
"Tehát maga a szituáció az,ami rosszul eshet neki,én sem viselném jól.Tulajdonképpen ez a vallomàs éket vert közétek."
Tehát az eshet neki rosszul, hogy megszakadt a jó viszony? Azért nem viselnéd jól, mert jól érezted magad "velem" és ennek vége? Én nem akartam nullára redukálni, nem ez volt a célom. Mondjam neki, hogy nem akarok feszültséget, nem arról van szó, hogy mostantól egyáltalán nem akarok veled dumálni?
okt. 30. 10:20
12/12 anonim válasza:
Pontosan erre gondoltam, igen!
Ezt ha így elmondanàd neki, ahogy leírtad, szerintem jót tenne.Sok sikert!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!