Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem?
Figyelt kérdés
Van egy nő a munkahelyemen, mindkettőnknek van párja régóta. Pá r héten át heti többször is jókat beszélgettünk, volt hogy 1 órát is, privát dolgokról. Én azon kaptam magam, hogy otthon is eszembe jut, elkezdtem vonzódni hozzá. Emiatt elkezdtem vele tartani a távolságot, kevesebbet beszélgetni, alig kezdeményeztem, amire megkérdezte, hogy miért viselkedek így. Elmondtam, hogy szeretem a párom, viszont a munkahelyi együtt töltött idők miatt elkezdtem vonzódni hozzá, ezért inkább tartok egy kis távolságot. Azóta levegőnek néz, nem néz a szemembe ha elmegyek mellettem, úgy csinál, mintha baja lenne velem.
Mert lelőtted a poént elvettex az ízét az egésznek.
okt. 29. 19:17
2/12 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ezt kicsit kellemetlen lehetett hallania szegény nőnek. Nem kellett volna semmit mondanod az érzéseidről, úgyis felesleges hiszen nem akarod ott hagyni a jelenlegi párodat. Bőven elég lett volna ha magadban lerendezed a dolgot és kifelé nem mutatsz semmit.
Én is zavarban lennék és rettentő kellemetlen lenne, ha egy munkatársam ilyet mondana nekem.
okt. 29. 19:43
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor zavarban van? Pedig pont azt mondta előbb kellett volna szólnom neki.
okt. 29. 20:08
4/12 anonim válasza:
A flörtöt meg izzást vagy bármit is ha ártatlan is, de azt ugy agyon is lehet csapni rendesen.
okt. 29. 20:11
5/12 anonim válasza:
*Az ilyen falhoz állítós vallomásokkal pl
okt. 29. 20:11
6/12 anonim válasza:
Nem veled van baja, viszont az nyilván nem esett neki jól,amit mondtál.Làthatóan ő tartja magát ahhoz,amit közöltél vele, szóval nincs min csodálkoznod...
okt. 29. 20:29
7/12 anonim válasza:
Rosszul esik neki hogyvszereted a saját párodat🤣
okt. 29. 20:36
8/12 A kérdező kommentje:
De mi nem esett neki jól? Pont hogy azt fejeztem ki, hogy bejön, de mivel mindkettőnknek párja van inkább nem akarok belebonyolódni.
okt. 29. 20:50
9/12 anonim válasza:
Elmondtad, hogy mi a helyzet. Ő meg tiszteletben tartja a döntésed és emiatt kerül, mivel te is ezt kezdted el csinálni.
okt. 30. 00:29
10/12 anonim válasza:
Nyilván nem arra gondolok, hogy az a része probléma neki,amit érzel, hanem az, ahogy kezeled ezt az egészet.Az, hogy visszavettél.Így ő is alkalmazkodik a helyzethez és ehhez mérten viselkedik.Mondom, nincs csodàlkoznivalód,te kértél, kijelentettél valamit, eszerint cselekszik.
Tehát maga a szituáció az,ami rosszul eshet neki,én sem viselném jól.Tulajdonképpen ez a vallomàs éket vert közétek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!