Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bogaras vagyok a leírtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogaras vagyok a leírtak miatt a Nők szemében?

Figyelt kérdés

Azért merült fel bennem, mert a férfi haverjaim szerint mániákus, nem pedig igényes vagy tudatos vagyok és ez a nőknek nem jön be.

Példák:

- nagy wc után zuhany,

- hazaérkezéskor azonnal kézmosás,

- napi 2-3 tusolás (reggel, kondi után és néha plusz budi után),

- 2 fogmosás elektromos fogkefe + néha nyelvkaparó és fogselyem

- évente fogkő eltávolítás,

- arcápolási rutin (reggel és este lemosó, reggel hidratáló, fényvédővel most kezdek ismerkedni),

- egészséges táplálkozás, junk food minimál,

- nem dohányzom, iszom, drogozom,

- minden reggel 30 perc séta

- heti 3-4 alkalommal ébredés után 10 perc átmozgatás, nyújtás,

- heti 4-5 kondi + jóga,

- napi 8 óra alvás,

- min 3 liter víz,

- nem nézek tv-t, nem olvasok híreket, reklámok blokkolva,

- mobil fertőtlenítése hazaérkezés után,

- vásárlás után egyes ruhákat méretre igazíttatok,

- mosogatószivacsot 1-2 naponta cserélem,

- kinti cipővel nem megyek be a lakásba,

- utcai ruhában nem mászok az ágyra,

- reggel és este szellőztetek,

- a lakótelepi kukát zsepivel vagy újsággal fogom meg és nyitom ki.

Nyilván ez az ideális, nem mindig valósul meg minden de törekszem rá, szóval nem az van, hogy ha valami kimarad, idegroncs leszek. :)

Ennek ellenére úgy néznek rám, hogy ezek nem normális dolgok, pl nem értik minek használok hidratálót, fertőtlenítem a telefonom és a többi leírt.

okt. 28. 21:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
40# Mondjuk az elég szomorú, ha tv nézés híján nincs közös program a pároddal😂😂 Mondom ezt úgy, hogy én imádok sorozatokat nézni Netflixen, de nekem ez solo program, maximum este kaja közben szeretek valamit nézni a másikkal közösen, ami véletlenül pont érdekel mindkettőnket. De ezt leszámítva a tévézés az nem egy gyakori közös program, a lakáson belül sem. Lehet egy csomó mást csinálni.
okt. 29. 08:57
 42/64 A kérdező kommentje:

40# "nincs is semmilyen időd egy kapcsolat kialakítására."

Köszi, de 9 éve párkapcsolatban élek, és előtte se volt gondom a Nőkkel. A TV nézés közös program? Ejha, van mit tanulnom.

okt. 29. 09:10
 43/64 A kérdező kommentje:
Van egy cégem és én osztom be az időmet, nincs gyerek, simán belefér minden, persze ha egész nap tiktokot görgetnék nem lenne időm.
okt. 29. 09:10
 44/64 A kérdező kommentje:
#36 - többet töltök a fürdőben, mint a párom, de csak mert sokat ülök a budin. )
okt. 29. 09:12
 45/64 A kérdező kommentje:

"Pl a 8 óra alvás nehezen garantált minden egyes napra, ha együtt élsz valakivel. Van csomó olyan élethelyzet, ami ebbe bekavarhat. Olyankor a párodra leszel mérges, mert miatta nem tudtad magad tartani az egészséges szokásaidhoz? Vagy közös háztartásban a nő véletlen nem cserél mosogatószivacsot 3. napja. Vagy néha akar enni egy nem feltétlen egészséges ételt, amikor épp rajta a sor hogy főzzön. Te nem nézel tv-t, de mi van ha ő fog? Máris kapod a "lelki szennyezést", vagy azt akarnád hogy nézze fejhallgatóval? "

Közös cégünk van, teljesen azonos életritmus, semmi gondunk belőle. Nincs semmilyen lelki szennyes, ezek mind belemagyarázások, amiket ide írtok, egy szóval sem írtam semmi ilyesmit.

okt. 29. 09:14
 46/64 anonim ***** válasza:
52%

Akkor talán illett volna időben közölni velünk is, hogy neked már van párod. Mert alapból ilyen nőt találni manapság, akinek ez megfelel és tolerálja sőt partner benne (manapság ezerszer kisebb különbségekre is ghosting van!), hát tűt a szénakazalban. Meg az ha ti közösen építették fel az életeteket ilyenre, akkor az szintén nem igazán olyan, mintha már ezekkel a meglévő nem átlagos dolgaiddal kéne egy új nő megbarátkozzon, szinte nulláról.

Ezen kívül miért érdekel akkor, ha azt mondják a barátaid hogy ez nem jön be a nőknek? Ha már állítólag 9 éve stabil kapcsolatban vagy, akkor volt akinek bejött, miért érdekelne a többi nő? Kicsit a válaszolók megvezetésének tartom, hogy ezt csak ennyivel később közölted velünk.

okt. 29. 09:42
 47/64 anonim ***** válasza:

Amúgy én sem értem ezeket a problémázásokat. Milyen helyzet akadályozná a 8 óra alvásban, ami mondjuk állandó probléma és nem olyan, hogy előfordul egy évben egyszer vagy valami. Mondjuk elmennek nyaralni, egyrészt nem kötelező a reggel 6 órás géppel indulni, lehet venni jegyet a későbbire is, de gondolom attól se kapna dührohamot, ha reggel mennének és emiatt aznap csak 6 órát alszik. De gyanítom attól sem őrjöngene, hogy jajjjjj nincs meg a 8 óra csicsika, ha valaki éjszaka rosszul lesz és fel kell kelni.

De ha esetleg különböző időpontokban járnának dolgozni, az sem zavar mindenkit az alvásban, ha a másik felkel mellőle és készülődik. Enni sem kötelező a másik főztjéből, ha ő junk foodot ebédelne, te attól még ehetsz mást. Egyesek úgy tesznek itt, mintha egy párkapcsolat arról szólna, hogy eggyé olvadsz a másik személyiségével meg szokásaival, közben meg ugyanúgy csinálhatod a saját dolgaidat, csak nem kell ennyire rugalmatlannak lenni.

okt. 29. 09:44
 48/64 anonim ***** válasza:
53%

Nem gondoltam hogy a tv nézésbe az nem tartozik bele ha netflixet vagy filmet néz az ember. Elvégre nekem az is tv nézés ezért írtam azt amit.

De mi a fenének írtál ki ide egy ilyen kérdést ha neked olyan szuper életed és kapcsolatod van? Vagy csak kitaláltad az egészet? A barátaid nem tudják hogy van párod vagy mi a fene?

okt. 29. 09:53
 49/64 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek tényleg alap rutin dolgot. Mondjuk a nyagdolog utáni komlett zuhanyzás szerintem felesleges, én csak megmosom az "alvázat", ha meg nyilvános helyez vagyok, ahol erre nincs lehetőségem, akkor mindig van nálam nedves törlőkendő.

Bocs, de akaratlanul is elképzeltem, hogy benyelsz egy hasmenéses vírust, akkor napi 9-10X zuhanyzol?

Napi minimum 2-3 fogmosás szintén alap, ahogy az edzés utáni zuhany.

Amúgy a többi dologgal sincs gond, rengetegen csinálják ezt nap, mint nap, csak ők nem szedik listába, ennyi (pont azért mert rutin, természetes cselekedetek, amit a legtöbben csinálnak).

okt. 29. 09:54
 50/64 anonim ***** válasza:

Szerintem meg akiben ilyen rutinok kialakulnak 47-es, az már nem tini és nem is fiatal felnőtt, hanem 30-as 40-es ember. Na most ők sokkal rugalmatlanabbak lesznek már, kevésbé is tud és akar alkalmazkodni az ember a másikhoz, minél idősebb annál inkább. De kérdező azóta elmondta hogy 9 éve kapcsolatban és közös cég, szerintem ez is azt támassza alá hogy már nem 20-onévesek.

Egyébként semmit nem tudunk róla hogy kezeli ha kizökkentik a rutinból, erről csak találgatni tudtunk végig, holott valóban fontos lett volna tudni. De akinek ilyen rutinjai vannak, ott tapasztalataim szerint egy idő után rosszabbul is viseli, ha folyton kizökkentik. De én is csak spekulálok, ez eléggé emberfüggő dolog.

Azt meg mondhatod ugyan, hogy az átlag mit tenne és milyen esetben, mennyire alkalmazkodna, de pont ez lenne a lényeg, hogy ez a felsorolt lista nagyon nem a magyar átlag, sokkal tervezettebb, tudatosabb, és ami a lényeg, kötöttebb. És az ilyenhez szerintem jobban passzolt volna amit korábban írtam, hogy nehezítő körülmény a nőknél. De igazából lényegtelenné vált az egész kérdés, a kérdező azt is elárulta hogy 9 éve megtalálta a párját, akivel ennyi idő alatt közösen épült ki ez a rutin, és a jelek szerint végig partner volt benne. Szóval további sok boldogságot, csak így aztán végleg nem értem a kérdést. Bár a korábbi állításomat tartom, ha neadjisten szakítanának és így, ezekkel a szokásokkal kellene új partnert találnia a jelenkorban, na akkor azt jelentősen megnehezítené.

okt. 29. 09:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!