Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bogaras vagyok a leírtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogaras vagyok a leírtak miatt a Nők szemében?

Figyelt kérdés

Azért merült fel bennem, mert a férfi haverjaim szerint mániákus, nem pedig igényes vagy tudatos vagyok és ez a nőknek nem jön be.

Példák:

- nagy wc után zuhany,

- hazaérkezéskor azonnal kézmosás,

- napi 2-3 tusolás (reggel, kondi után és néha plusz budi után),

- 2 fogmosás elektromos fogkefe + néha nyelvkaparó és fogselyem

- évente fogkő eltávolítás,

- arcápolási rutin (reggel és este lemosó, reggel hidratáló, fényvédővel most kezdek ismerkedni),

- egészséges táplálkozás, junk food minimál,

- nem dohányzom, iszom, drogozom,

- minden reggel 30 perc séta

- heti 3-4 alkalommal ébredés után 10 perc átmozgatás, nyújtás,

- heti 4-5 kondi + jóga,

- napi 8 óra alvás,

- min 3 liter víz,

- nem nézek tv-t, nem olvasok híreket, reklámok blokkolva,

- mobil fertőtlenítése hazaérkezés után,

- vásárlás után egyes ruhákat méretre igazíttatok,

- mosogatószivacsot 1-2 naponta cserélem,

- kinti cipővel nem megyek be a lakásba,

- utcai ruhában nem mászok az ágyra,

- reggel és este szellőztetek,

- a lakótelepi kukát zsepivel vagy újsággal fogom meg és nyitom ki.

Nyilván ez az ideális, nem mindig valósul meg minden de törekszem rá, szóval nem az van, hogy ha valami kimarad, idegroncs leszek. :)

Ennek ellenére úgy néznek rám, hogy ezek nem normális dolgok, pl nem értik minek használok hidratálót, fertőtlenítem a telefonom és a többi leírt.

okt. 28. 21:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
84%
Nem vészes. A legtöbb nálam is teljesül, csak pár nem. Pl, hetente cserélem a mosogatószivacsot és kézzel fogom meg a kukát (utána nyilván kezet mosok).
okt. 28. 21:53
 12/64 anonim ***** válasza:
26%

10

Ok, de a maradék 30% kóros.

okt. 28. 21:54
 13/64 anonim ***** válasza:
74%

A legtöbbje alap dolog.

EGy kettő talán túlzás (pl. mindne ruha átigazíttatása).

COvid idején én is fertőtlenítettem a mobilt minden hazaérkezés után, de már leszoktam róla.

okt. 28. 21:57
 14/64 anonim ***** válasza:
69%
#12 nem kóros, maximum neked nem megszokott.
okt. 28. 21:58
 15/64 anonim ***** válasza:
79%
Le lehet pontozgatni aki szerint ez túl sok, de mivel nőkkel való kapcsolatról szól a kérdés, azért legyünk már őszinték! Ha ezeket tudja egy nő előre a másik félről, nem fog inkább olyat keresni, akivel úgymond könnyebb az élet? Vagy lazábban veszi a dolgokat? Ezen kívül van itt csomó olyan pont, ami nagyon könnyen érdeksérelemhez vezethet egy kapcsolaton belül. Pl a 8 óra alvás nehezen garantált minden egyes napra, ha együtt élsz valakivel. Van csomó olyan élethelyzet, ami ebbe bekavarhat. Olyankor a párodra leszel mérges, mert miatta nem tudtad magad tartani az egészséges szokásaidhoz? Vagy közös háztartásban a nő véletlen nem cserél mosogatószivacsot 3. napja. Vagy néha akar enni egy nem feltétlen egészséges ételt, amikor épp rajta a sor hogy főzzön. Te nem nézel tv-t, de mi van ha ő fog? Máris kapod a "lelki szennyezést", vagy azt akarnád hogy nézze fejhallgatóval? Azon is berághat a nő, ha ennyi ideig stoppolod a fürdőt, a napi többszörös zuhanyzással. Szóval értelek én, de azért azt nem ártana meglátni a nagy lepontozó bajnokoknak sem, hogy ez rengeteg ütközőpont lehet egy párkapcsolaton belül. És sokan még ennél kevésbé nem átlagos dolgokat se szívesen vállalnak be.
okt. 28. 22:02
 16/64 anonim ***** válasza:
14%

14

De, kóros...

okt. 28. 22:04
 17/64 anonim ***** válasza:
46%

#15 nem mindenki akarja a szokásait ráerőltetni a párjára.

A listában felsoroltak nagy része pedig annyira megszoktott, mindennapos dolog, hogy bele se gondoltam, mennyi mindent csinálok meg belőle, mivel teljesen alap.

Így olvasva tűnik csak furcsának.

okt. 28. 22:06
 18/64 anonim ***** válasza:
50%

"Ha ezeket tudja egy nő előre a másik félről, nem fog inkább olyat keresni, akivel úgymond könnyebb az élet?"

Szerintem ezek átlagos dolgok, és nem tudom, mi lenne a nehéz ebben az életben. Nem csak az kell, hogy nekem bejöjjön a kérdező, hanem neki is én. Ha neki nem tetszik, hogy van tévém, akkor eldönti, hogy zavarja vagy sem, és folytatja az ismerkedést velem vagy mással.

Nem tudom, szerintem üdítő ez a lista a sok napi "két abszolút szar közül melyiket választanátok" kérdés közt.

okt. 28. 22:06
 19/64 anonim ***** válasza:
40%
#16 én elfogadom, ha te így gondolod, de szerintem nem kóros. Nem azt mondom, határeset, de azért a kényszeresség egész más kategória.
okt. 28. 22:07
 20/64 anonim ***** válasza:
56%
Engem ami ebben zavar, hogy a barátaid szerint ez gáz, tehát mindenben igényes vagy, kivéve abban, hogy milyen társasággal töltöd az időd.
okt. 28. 22:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!