Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bogaras vagyok a leírtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogaras vagyok a leírtak miatt a Nők szemében?

Figyelt kérdés

Azért merült fel bennem, mert a férfi haverjaim szerint mániákus, nem pedig igényes vagy tudatos vagyok és ez a nőknek nem jön be.

Példák:

- nagy wc után zuhany,

- hazaérkezéskor azonnal kézmosás,

- napi 2-3 tusolás (reggel, kondi után és néha plusz budi után),

- 2 fogmosás elektromos fogkefe + néha nyelvkaparó és fogselyem

- évente fogkő eltávolítás,

- arcápolási rutin (reggel és este lemosó, reggel hidratáló, fényvédővel most kezdek ismerkedni),

- egészséges táplálkozás, junk food minimál,

- nem dohányzom, iszom, drogozom,

- minden reggel 30 perc séta

- heti 3-4 alkalommal ébredés után 10 perc átmozgatás, nyújtás,

- heti 4-5 kondi + jóga,

- napi 8 óra alvás,

- min 3 liter víz,

- nem nézek tv-t, nem olvasok híreket, reklámok blokkolva,

- mobil fertőtlenítése hazaérkezés után,

- vásárlás után egyes ruhákat méretre igazíttatok,

- mosogatószivacsot 1-2 naponta cserélem,

- kinti cipővel nem megyek be a lakásba,

- utcai ruhában nem mászok az ágyra,

- reggel és este szellőztetek,

- a lakótelepi kukát zsepivel vagy újsággal fogom meg és nyitom ki.

Nyilván ez az ideális, nem mindig valósul meg minden de törekszem rá, szóval nem az van, hogy ha valami kimarad, idegroncs leszek. :)

Ennek ellenére úgy néznek rám, hogy ezek nem normális dolgok, pl nem értik minek használok hidratálót, fertőtlenítem a telefonom és a többi leírt.

okt. 28. 21:13
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
27%
Ez már fóbia
okt. 28. 21:16
 2/64 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagy véletlenül kényszerbeteg?
okt. 28. 21:20
 3/64 anonim ***** válasza:
59%
Igazuk van, ez a lista tényleg nagyon erősen túlmutat már az igényességen és tudatosságon. Nagyon nagyon beszabályozott élet az ilyen, persze ha ezt akarod élni akkor egészségedre. De abban is igazuk lesz hogy olyan nőt aki hasonló, vagy akár csak ezt az életmódot tolerálná, nagyon nehéz lesz találnod. Még ha a listád tartalmaz is jó dolgokat, de ez így túl sok egyben.
okt. 28. 21:25
 4/64 anonim ***** válasza:
7%

Igen, bogaras vagy, pláne hogy így listába írod, szerintem ez teszi fel az i-re a pontot:)

De azt is el tudom képzelni, hogy mindezek mellett is találsz nőt, ezek nem kellenének kizáró indoknak lenni. Csak ne forszírozd annyira, hogy van egy ilyen szokásköröd.

A férfi/női hozzáállást egy elég vicces animációval tudom elmagyarázni leginkább: [link]

35Nő

okt. 28. 21:29
 5/64 anonim ***** válasza:
28%
Nekem nem kellenél, az fix :)
 6/64 anonim ***** válasza:
14%
Ja, rettenetesen túlzásba viszed, de nyilván ha így érzed jól magad, akkor hajrá.
 7/64 anonim ***** válasza:
50%
Így mindezek mellett hogy lenne időd másra? Nekem nagyon sok lennél. Nekem ez már a túlzás kategória.
okt. 28. 21:36
 8/64 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem semmi kényszeresség nincs a leírtakban, pedig én fele ennyi dologra sem figyelek. Rengeteg olyan alapvető dolgot is felsoroltál, amit minden ember megtesz, csak nem gondolkodtunk el rajta, annyira mindennapi.
okt. 28. 21:45
 9/64 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem egy-két kivétellel normális. Én kifejezetten trehány vagyok, de konkrétan vannak papucsaim, amit csak különböző részein hordok a lakásnak. (Pl. amiben kiviszem a szemetet, azzal csak a a konyhában és az előszoba szőnyegtelen részén mászkálok, a szőnyeges részre van másik papucsom. Utcai ruhában meg a kanapéra sem ülök le.)

Amúgy nem lenne baj, ha több férfi lenne ilyen.

okt. 28. 21:48
 10/64 anonim ***** válasza:
88%
1-2 dolog sok, de a 70%-a nálam alap mindennapos rutin.
okt. 28. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!