Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök titokban messengeren így írogatna egy másik sráccal, mit tennétek?
A pasi akivel írni szokott fel akarta először szedni, de a párom mondta, hogy vagyok neki és felejtse el a dolgot. Aztán a csajom mégse tiltotta le vagy ilyesmi, hanem napi, kétnapi szinten beszélnek egymással jó pár mondatot, de nem szexuális témában. A pasi részéről persze vannak utalgatások bőven. Barátnőm mégse offolja, hanem válaszolgat rá, visszakérdez.
Egyébként a helyzetben a csavar, hogy a barátnőm nem tudja, hogy én tudok erről a kis titkos chatelgetéséről.
Mitévő legyek? Hogy lehetne ezt levitatni? Már második hete tart ez. Én pedig lassan tönkremegyek idegileg ebben.
Nagyon szeretem a barátnőmet, és elvileg ő is engem. Soha nem volt olyan csajom még aki ennyire őszintén kimutatta, mit érez irántam. De ezt az írogatást mégsem értem...
Pont a napokban hallgattam egy interjút, Almási Kitti válaszolgatott kérdésekre, és volt egy olyan kérdés, hogy mi számít megcsalásnak.
Ő mondta, hogy totál egyénfüggő, találkozott már olyan párral ahol azt mondta a nő/férfi hogy azzal dugsz akivel akarsz, engem az nem érdekel, de ha beleszeretsz másba akkor az már megcsalás.
Meg volt olyan is, aki azt mondta, hogy ha a párja mással beszélget, az megcsalás kategória, hiszen olyanokat oszt meg egy idegen emberrel, amiket vele kellene, ergo elárulja.
Na, ez egy 2 véglet, ezen a skálán kell megtalálnod amit te képviselsz, és annak megfelelően cselekedni.
5 választ kaptál rajtam kívül, valaki szakítást írt, valaki hogy maradj vele de figyeld, valaki elvitte abba az irányba hogy 3-as (már ha nem poén volt :D), ergo teljesen mindegy hogy ki mit ír, mindenki mást, neked kell tudni, hogy mi fér bele számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!