Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szűk a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szűk a barátnőm?

Figyelt kérdés

Ez elsőnek tök jól hangzik, viszont ha szexre kerül a sor, alig bírom 5 percig vele.. nagyon kínos, mert más lányokkal simán ment 20-30 percig is, de ő tényleg annyira szűk, hogy már 2 perc után koncentrálnom kell, hogy ne menjek el, valamint bizonyos pózokban kb nem is tudok vele szexelni, mert szinte rögtön elsülök. Nyilván 5 perc alatt nem elégül ki a barátnőm, szóval frusztráló már ez a helyzet nagyon, pedig előtte orálisan rengeteget kényeztetem. Az utóbbi időben direkt megkértem, hogy ő engemet ne, de így se nagyon megy tovább 5-6 percnél. Ráadásul meg vagyok őrülve ezért a nőért, állandóan kanos vagyok a közelében, már attól feláll ha rám néz, vagy csak megérint. Gondolom ez sem segít a helyzeten. Nagyon szégyellem magam, azt hiheti valami gyorstüzelő vagyok, pedig ez eddig kicsit sem volt rám jellemző. EDDIG.

Erre a helyzetre van valami megoldás?

okt. 25. 12:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Oklozd meg ..
okt. 25. 21:01
 22/23 anonim ***** válasza:
58%
Állj benne és élvezd amit érzel. Sokszor. Ne. Aztán majd lesz valami
okt. 27. 03:26
 23/23 anonim válasza:

Baz*d meg. Te tényleg ennyire hülye vagy?

Én örömömben tapsolnék, ha lenne barátnőm, nem pedig ilyen kérdéseim lennének, hogy mi a teendő.. Jól du*gd meg aztán csá.

Szard le, ha gyorsan elsülnél.. Az csak jobb... OO Istenem mit meg nem tennék, ha lenne valakim, aki viszonylag elfogadhatóan szép is.

Sajnos az a fajta vagyok akire nem buknak a csajok, valahogy taszítom őket.

De lassan ott tartok, ha lenne is úgy gondolnám nem érdemlem meg.

Beleőrültem a magányba. Boldogok a lelki szegények, de mégsem, csak jobban értékelik mindazt ami van.

Azt javaslom értékeld a csajod becsüld meg, mert másnak még ez sem jut.

Talán soha nem lesz barátnőm, bármit is teszek. Jól meg kevésbé érzem jól magam. EZ a sors, vagy a hülyeség. Nem tudom, de szégyen , hogy 33-évesen még mindig nincs barátnő. Látod akinek van azt nem becsüli meg , akinek meg nincs az meg szomorkodik, hogy nincs. Idővel talán lesz. De mindig abban reménykedek, hogy talán kapok egy jó nőt, de kevés az esélyem.

Azt megtanultam az életben mindig a nő választ. Üdv a nyomorultak klubjában.. :)

dec. 4. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!