Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szűk a barátnőm?
Ez elsőnek tök jól hangzik, viszont ha szexre kerül a sor, alig bírom 5 percig vele.. nagyon kínos, mert más lányokkal simán ment 20-30 percig is, de ő tényleg annyira szűk, hogy már 2 perc után koncentrálnom kell, hogy ne menjek el, valamint bizonyos pózokban kb nem is tudok vele szexelni, mert szinte rögtön elsülök. Nyilván 5 perc alatt nem elégül ki a barátnőm, szóval frusztráló már ez a helyzet nagyon, pedig előtte orálisan rengeteget kényeztetem. Az utóbbi időben direkt megkértem, hogy ő engemet ne, de így se nagyon megy tovább 5-6 percnél. Ráadásul meg vagyok őrülve ezért a nőért, állandóan kanos vagyok a közelében, már attól feláll ha rám néz, vagy csak megérint. Gondolom ez sem segít a helyzeten. Nagyon szégyellem magam, azt hiheti valami gyorstüzelő vagyok, pedig ez eddig kicsit sem volt rám jellemző. EDDIG.
Erre a helyzetre van valami megoldás?
Csináljátok egymás után többször, második alkalommal nehezebb elmenni.
Illetve gyakorlás, tőled függ mikor élvezel, amikor közel jársz, álljatok le. Pár alkalom és megtanulod kontrolálni.
"Én is kérek egy ilyen barátnőt. Tisztelném, becsülném, vigyáznék rá, boldoggá tenném, kielégíteném."
Annyit tudsz róla, hogy szűk a pinája. De remélem máshol majd sírsz, hogy a nők milyen gonoszak.
#9 nem a nők a gonoszak, hanem a neurotipikusok, meg akik nem sérültek. Még nem találkoztam olyan lánnyal aki nem sérült és rendes.
Autistaként sérült lányokat se találni, pedig ők a legrendesebbek azok közül akikkel eddig találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!