Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőm terhes lett, pedig védekeztünk?
lekvárral mi ????
óvszerrel védekeztünk, csak vmikor ki maradt 1-2 hónap-ig a bnőm menstruációja, Volt mikor 1-évig nem jött meg neki. Én se, ő sem nem akarjuk elb@szni egy gyerekkel az életünket. Még ha bűn is elvetetni.
Talán ha vennétek egy tesztet basszus.
Amúgy is ideje lenne elmennie nőgyógyászhoz, ha van olyan, hogy egy évig kimarad a menzesze.
Nem értem ez még magától mi a fenéért nem jutott eszébe...
"19:36 Néma sikoly! abortuszról szóló dokumentum filmet ajánlanám. Akármilyen kis vacak is érez! a film megnézése után, más lesz a világnézeted!"
Minden témát meg lehet manipulatív maszlagnak írni... láttam már, nem változott a nézetem. attól még tény, hogy egy 15 éves ne legyen azért anya (mondjuk jó az idézőjel, mert nem valószínű, h rendes anya lesz), mert néhány hülye kívülálló szerint minden gyereknek meg kell születnie. miért jobb, ha olyan helyre születik, ahol nem lesz jó élete? talán semmilyen sem, mert nem adottak a körülmények. és nem arról beszélek, h nem kaphat nike cipőt. hanem eleve csonka családba születik, az anyja éretlen és alkalmatlan a nevelésére, talán 20 év múlva átkozná a percet, h nem kaparták ki őt embriókorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!