Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőm terhes lett, pedig védekeztünk?
ma 19:47
Tud fogalmazni meg írni?????? Akkor az én 4 éves kislányom micsoda???? Nem ember mert nem tud írni meg még nem fogalmaz tökéletesen????
Te p*cshuszár, ha volt eszed gyereket csinálni, akkor neveld fel!
az ilyeneket kellene a meszesgödörbe lökni a jó öreg Szibériában.
Hogy nekem miért ebbe a p*cs országba és miért egy ilyen p*cs korba kellett megszületnem...
ma 19:55
Persze hogy tud 4 évesen gondolkodni de fogalmazni nem tud még tökéletesen még mond butaságokat de írni nem tud!!!! Én nem ítélem el ha valaki az abortuszt választja de én biztos nem fogom soha, komoly ok kéne(betegség pl). Csak azon akadtam ki hogy kis vacak,nem érez semmit,......stb.
ma 20:02
Tökéletesen értem amit a lányom mond! De akkor se tud még tökéletesen fogalmazni mert ha tudna mindenki megértené őt és nem rám néznének elkerekedett szemekkel hogy mit is akar!
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!!!!!!!!!!!
A képeket nem mertem megnézni viszont a szövegtől is sirhatnékom támadt......
"Nem értek egyet! Egy embrió még nem ember csak ösztönlény! Nézz utána mitől ember az ember. Két lábon áll, összetett módon gondolkozik, és tud fogalmazni, írni!"
Ez ku*ajó:D
Ösztönlény? Ezt mondod egy magzatra? Szerinted az emberek nem ösztönlények, mikor a legtöbb idióta még arra sem képes, hogy ha nincs gumi/tabi, akkor nincs szex?
Arra sem képesek, hogy a baromi nagy szexuális ösztöneiket leküzdjék. Egyszerűen szánalmas:)
A második fele a dolognak szintén nevetséges. Akkor ember, ha tud írni? Ezt most komolyan gondoltad?:D
Amúgy azért az ilyen mértékű abortuszellenesség szerintem is furcsa.
Mármint én teljes mértékben annak a híve vagyok, hogy előzzük meg a bajt.
De bizony (igaz, ritkán) de előfordul olyan, hogy vki mindenféle védekezés ellenére teherbe esik. Értsd: óvszer kilyukad és 72 órás tabi bevétele után is baba lesz az eredmény. Vagy pl spirál mellett is teherbe eshet vki.
És megmondom őszintén, ha 15 évesen kiszakad az óvszer, beveszek 72 órás tabit, és még úgy is terhes maradok, bizony vszínűleg elvetetem.
Most 20 évesen már nyilván nem így gondolom, ha becsúszna egy baba, biztosan nem ölném meg!
De 15 éves korban még egyszerűen fiatal hozzá.
Vagy mi van akkor, ha vkit megerőszakolnak és teherbe esik? Szülje meg?
Vagy ha a babának nagyon súlyos genetikai rendellenessége van...
Az abortusz egy olyan dolog, amiről nem lehet fekete-fehéren nyilatkozni.
Betiltani nyilván nem lehet, pont az ehhez hasonló dolgok miatt. (Meg azért, mert akkor az illegális abortuszok száma igencsak megnőne..)
Viszont sem Te, sem az orvos, sem én nem dönthetünk arról, hogy adott esetben indokolt-e az abortusz vagy sem.
Így minden nőnek a saját joga eldönteni azt, hogy meg kívánja-e tartani a babáját vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!