Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőm terhes lett, pedig védekeztünk?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi a teendő, el kell menni a nőgyógyászhoz ?
2010. nov. 4. 19:05
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnálom, hogy így alakult. Először is biztosan várandós? Védekezés mellett, lehet, hogy csak késik. A legelső dolgotok legyen elmenni egy nőgyógyászhoz, aki megállapítja a terhességet. Utána beszéljetek a szülőkkel, akikkel közösen döntsétek el mi legyen. Amennyiben az abortusz mellett döntötök akkor el kell menni a családsegítőbe, ahol adnak egy 30 000 Ft-os csekket és 3 nap gondolkodási időt, utána letelik a 3 nap, visszamész a befizetett csekkel és ők adnak egy papírt, hogy mehetsz abortuszra. (illetve a párod).

Nyugodjatok meg, semmi baj nem lesz és nem fognak veletek csúnyán beszélni. Ja és természetesen szükséges szülői beleegyezés az abortuszhoz.

Azt írd le, hogy miből gondoljátok, hogy terhes és azt miből gondoljátok, hogy 8 hetes. Talán elszámoltátok.

2010. nov. 4. 20:13
 42/55 anonim ***** válasza:
70%

Nah azért ezeket a képeket lehetne hanyagolni.

Baromi jó érvnek tűnik, de ha vki kisit is értene a dolgokhoz, tudná, hogy a legtöbb képen lévő magzat nem azért halt meg, mert az anyukájának nem volt kedve megtartani.

24. hetesnél idősebb magzatot már csak akkor szednek így ki darabokban, ha vmi olyan súlyos komplikáció lép fel, ami az anya életét veszélyezteti, vagy a gyerek már méhen belül elhalt.

Szóval azért ne mutogassunk már itt lefejezett kifejlett 8-9 hónapos babákat...

2010. nov. 4. 20:15
 43/55 anonim ***** válasza:
52%
Ja és befejezhetnétek ezt az abortusz vitát. Felesleges, úgysem változnak tőle a törvények, nem is értem miért bántájtok a kérdezőt, azt írja, hogy védekeztek. A múltkor olyan hölggyel találkoztam, aki lekötés után lett terhes, szóval bármi megtörténhet, könnyen lehet, hogy nem az ő hibájuk, de ha az is lenne akkor sem értek egyet azzal, hogy egy hibának egész életen át inniuk kellene a levét.
2010. nov. 4. 20:16
 44/55 anonim ***** válasza:
Úristen! 20:11- ez nagyon durva, még most is pityergek. Azt ajánlom, hogy a kedves kérdező nézze meg ezt az oldalt, olvassa el az eltávolitási formákat, és szerintem 2-szer is meggondolja, elveteti-e vagy sem.
2010. nov. 4. 20:16
 45/55 anonim ***** válasza:
52%

A képeket ne nézd meg kérdező.

Egyikőtöknek sem tűnik fel, hogy Magyarországon a 12, 18. hétig lehet abortuszt végezni, a képeken pedig 22. hetes is szerepel??

2010. nov. 4. 20:18
 46/55 anonim ***** válasza:

ma 20:12

EGY EMBRIÓ NEM EGYENLŐ EGY MAGZATTAL? VOLTÁL BIOLÓGIA ÓRÁN?

Kedves hozzászóló! Szerinted mitől ember az ember? Kíváncsi volnék a véleményedre!

2010. nov. 4. 20:30
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem unjátok még?

Embrió: 8. terhességi hét előtt

Magzat: 8. terhességi héttől.

Tessék, megválaszoltam helyette. Most boldog, aki eddig nem tudta? Ne ti akarjátok már meghozni azt a döntést, amit a kérdezőnek és a családjának kell. Undorító ahogyan vele beszéltetek most pedig felhasználjátok a kérdését arra, hogy egymást szekáljátok egy meddő vita miatt. Akármelyik oldalon is álltok az abortusz kérdésében képtelenek vagytok felfogni, hogy nem egyformák az emberek értékrendjei és ez akkor sem fog változni, ha a világ a feje tetejére áll. Legalább egymást tiszteljétek és értelmesen beszéljétek azokhoz, akik a segítségetekre számítanak, nem a hülye vitátokra.

2010. nov. 4. 20:33
 48/55 anonim ***** válasza:
20:12-es vagyok. Nem értem ezt most mire mondod. Bemásolnád az írásomból azt a részt, ami alapján ezt a kérdést feltetted?
2010. nov. 4. 20:35
 49/55 anonim ***** válasza:

Ohh ne keresd, már rájöttem.

Igazából szerintem ez teljesen lényegtelen az okfejtésem szempontjából.

2010. nov. 4. 20:37
 50/55 anonim ***** válasza:
Akkor javítom: "Ezt mondod egy embrióra?" Így már megfelel?:D
2010. nov. 4. 20:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!