Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőm terhes lett, pedig védekeztünk?
"TI MOST KOMOLYAN ARRÓL BESZÉLGETTEK, HOGY HOGYAN ÖLJETEK MEG EGY ÉLETET? :O MICSODA VILÁG...."
Jó. most jöhetsz az élet maszlasággal... gondold végig! 15 évesen (vagyis glom a csaj sem nagyon több, talán még kevesebb) mi a f*szt csinálnak a gyerekkel? megtartja a csaj, el van b*szva az élete. a srác nem fog róla gondoskodni, szétmennek, ennyi. a csaj marad a gyerekkel, majd el is végzi talán a középiskolát. a szülők fogják javarészt nevelni a kölyköt. több ember élete felforgatva. ha örökbeadják, az egy örök gyötrelem...
ellenben az abortusz: egy ideig fájni fog lelkileg, bár egyénfüggő. az én ismerősöm azt mondta, arra számított, jobban megviseli, de nem így lett. utána ez a tinipár éli tovább az életét, nyilván szakítanak és járnak másokkal is, és majd mindkettőnek lesz a jövőben gyereke, amikor ideje lesz...
ha az én lányomról lenne szó, fix, h elvetetném. inkább, minthogy elb*ssza az életét. a meg nem született gyereknek is jobb. ő még nem ember. egy kicsivel több csak, mint egy adag g*ci vagy a menzeszkor távozott petesejt. nem kell túlbonyolítani. hasonló esetben te sem lennél okos.
15 évesen ne legyenek szülők, basszus... én 21 évesen, úgy, h anyagilag épp nem vagyok kész egy gyerekre, mégis azt mondom, megtartanám, mert ennyi idősen és ilyen szilárd kapcsolatban menne, ha nehézségek árán is. eszembe nem jutna elvetetni. de egy 15 éves ne csessze el az életét, csak mert pár bolond abortuszellenes tudja a frankót...
ha majd alapítotok egy szervezetet, ahol begyűjtitek és felnevelitek az el nem vetetett babákat családi körülmények közt, oké... addig pedig kuss!
Hogy lehet egy megfogant KISBABÁRÓL "kis vacakként" beszélni ? A te szüleid is így fogták volna fel, ahogy te, "döntésképtelen kis vacak" már te se lennél. én abortusz ellenes vagyok, mert ha lehet fogantatás ellen tenni, akkor tegyünk ne utána hisztizzünk, és fejhezkapva rohanjunk abortuszra. Tessék máskor először gondolkodni aztán lőni. Aki pedig egy döntésképtelen vacakként gondol egy élőlényre az mélységesen szégyellje el magát !
Kicsit műveltebb ember tudja, hogy a fogantatás pillanatától annak a gyereknek joga van az ÉLETHEZ! az egy dolog, hogy valakik elvetetik, bizonyos okokból.
M?ivel védekeztetek?
Amúgy szerintem kamu a kérdés.
De azért elmondok pár dolgot, mert látom nagy a tudatlanság:
12. hétig BÁRKI elvetetheti a gyerekét
18. hétig indokolt esetben lehet elvégeztetni (pl ha a lány kiskorú, vagy az orvos hibájából későn derült ki a terhesség, ilyenolyan családi helyzet sb).
24. hétig pedig akkor vetethető el, ha a babának vmilyen súlyos betegsége van.
Ezen kívül: 18 év alatt szülő beleegyezés szükséges!!!!!!
Anélkül NEM csinálják meg!!
ma 19:36
Annak a kis vacaknak érzelmei vannak!!!! Ikreknél megfigyelték hogy simogatják, puszilgatják egymást!!!!
Engem abortusz után is örökre kínozna a bűntudat és szenvednék. Bár sztem túl se élném de ez én vagyok....
"Az a 8 hetes magzat vagy embrió is épp olyan ember mint te vagy !!!"
Nem értek egyet! Egy embrió még nem ember csak ösztönlény! Nézz utána mitől ember az ember. Két lábon áll, összetett módon gondolkozik, és tud fogalmazni, írni! Nem ezek a tulajdonságok közül külön-külön tesznek valakit emberré, hanem mindez együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!