Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi volt életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi volt életetek legnagyobb beégése?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok mikor nagyon nyeregben éreztétek magatokat egy fiúnál és pofára estetek.

Akár kapcsolatban, akár csak kaland, flört, akár szexben.

Hogyan kezeltétek?

okt. 24. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Életem legnagyobb beégése néhány hete volt 😂. Irogattunk hetekig, találkoztunk 2× is. Megbeszéltük, hogy hol és hogyan lesz az együttlét/szex.

Na azóta se hív 🤣🤭.

Pedig 100%-ban biztos voltam, hogy pár napon belül összehozzuk a dolgot.

okt. 24. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Talán az amikor már 5 hónapja együtt voltunk, a családjával is találkoztam. Nagyon szerettem őt, voltak terveim vele (hülye voltam, mert gyaníthattam volna valamit, abból hogy neki viszont nem voltak tervei) és sajnos benyögte hogy még szeretne másokkal is dugogatni hiszen olyan nagy a világ, rövid az élet, p*na meg olyan sok van még. Szóval ott hagyott. Egy kis ráadásként még utólag megtudtam hogy az 5 hónap alatt is összejàrt egy exével. :D wonderful life
okt. 24. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Kb 20 évesen beiratkoztunjbtesommal tarsastánc oktatasra. Ahol a tanitó meg versenytáncosok felfigyeltek rám, mert elsőre ment minden és elég jó ráérzésem volt az egészhez(amúgy éltem is nagyon).

Ez miatt az egyik versenytáncos srác kinézett magának hogy majd kioktat kitanít és lát bennem nagyon sok rációt esetleg másra is vagy többre.

Na de túl helyes volt magabiztos(jó értelemben) meg minden ilyen.

Szóval tetszett is.

Elkezdtünk pár órát venni, hát én folyamat zavarban lettem tőle..a lépéseket is elfelejtettem de szerintem még a saját nevem is..kudarcba fulladt az egész és ugy "ott hagyott" ignorált, hogy még kontaktot se akart velem továbbra fenntartani.

De volt másik hasonló is.

Az társkeres volt. Kiderult hogy egy rakat közös van bennunk mikor randin boltba mentunk mindketten zoldtteát vettunk, a témáink olyanok voltak mikor magárol beszélt mintha rólam beszélne meg fordítva, na es ő is extrém helyes volt sajnos meg intelligens is meg minden.

Első randira még az esélytelenek nyugalmával mentem el olyan alapon hogy legalább beszelhettem valakivel igy teljesen oldott voltam jókat nevettunk, álmaim is valora váltotta :D(pl kerdezte mit szeretnék most? -válaszoltam poénbol hogy az nagy lenne pl, ha lenne egy ezust szivecskénk fele nála fele nálam és majd gravíroztatunk bele- erre azonnal bevitt ékszerboltba és megvette és igy is lett felét ideadta:)) meg amugy egy rakat hohetetlen más is volt.

Aztán hazamentem meg minden. Erre elhivott 2.randira is.

Na itt állt meg bennem az ütő..

A 2.randin láss "csodát", full zavarban voltam, kész katasztrofa volt. (Nem az a cukiféle hanem az a kínos)

Leblokkoltam itt is.

Ki is lettem iktatva itt is.

okt. 24. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

De am szalagavaton is ez volt hogy a tanár teljesen elhűlt es kiállitott középre az osztály elé hogy na ezt kell nézni igy kéne beállni és mozogni! Próbálta összeszedni az osztályt.

Szóval tánctehetségem az van. Amivel nem érek semmit ugye a mai világban.

Meghát a helyes pasikkal se🤣

okt. 24. 18:01
 5/6 anonim válasza:
26%
4-es: nem vagyok helyes, de kedves is tudok lenni. 👌😁 Meg minden más is, belül 30, kîvűl kicsit több. 👌😁 Îrhatsz.
okt. 25. 06:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Első társkeresős csevegésem, kis naivként... már megbeszéltük a találkozót, erre kis ghosting után "jaj bocs, találkoztam vkivel, akivel nagyon jól éreztük magunkat".
okt. 25. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!