Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legnagyobb tapasztalatok a szerelem témakörében? Miket életetek át? Miket csinálnátok ma már másképp mint régen? Mik voltak a tanulságok?
Amit másképp csinálnék:
- Nem idealizálnék egy olyan embert, akit valójában alig ismerek
- Nem kérnék bocsánatot, ha nem az én hibám valami
Amit ugyanúgy csinálnék:
- Továbbra is megbeszélnék mindent
- Továbbra is kitartanék amellett, akivel kölcsönösen szeretjük egymást
22/N
3, én is megszívtam, olyanokkal jöttem össze, akik korábban olyanokat szerettek, akiknek összetörték a szívét, és mivel azok már nem hittek nekik, nem mertek annyira komolyan szeretni engem sem. :D
Nincs sok tapasztalatom, de szerintem nagyon rossz, ha egyoldalú. Be kéne tiltani. Bátrabb lennék sokkal, több tapasztalatot szereznék, a nők nem buknak a teszetosza férfiakra. Hiába illettünk össze valakivel, ha nem beszéltem vele, nem szólítottam meg.
Nem elnek vele együtt, mert ugy erzem, megfulladok. Nem hagynam, hogy beleszoljon abba, mit eszem, hogyan es mennyit, mit viselek, hogy nézek ki stb.
Szoval nem lesz kapcsolatom többet.
Volt két nagy szerelmem.
Mind a kettő nagyon kedves volt,nyitott felém annak ellenére, hogy kapcsolatban voltak.Éreztették velem, hogy tetszek nekik, hogy velem jobb mint a pasijukkal, sokkal boldogabbak velem. Aztán egyik napról a másikra 180 fokos fordulat. Se magyarázat se semmi.
Mit csinálnék másképp? Nem hinném el többé amit mondanak. Tudnám, hogy amikor nagyon mutatják, hogy mennyire oda vannak értem akkor az csak arra a percre vonatkozik. Mindent amit megígérnek,mondanak az érvényét veszti a következő nap.
A mostani kapcsolatom a beteges féltékenységről és a totális kontrollról szól.
Megéretem a 8-as válaszolót.
Engem betegesen ellenőrizget a párom és üldözési mániája van. Holott együtt élünk és a munkahelyemen kívül nem tudok egyedül még fingani sem mert mindenhol ott van. Én baromira unom már ezt a kapcsolatot. Mi újat tudsz mondani annak aki állandóan a seggedben van?? Semmit hiszen mindenhol ott van.
Ha egyszer ennek vége lesz akkor lehet inkább egyedül maradok. Csak a probléma, hogy nincs hová mennem és a közös hitel összeköt minket külföldön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!