Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legnagyobb beégése?
anyam elkapott maszturbalni,ennel nagyobb nem hiszem hogy volt f22
clyde88
Amikor biosz óra előtt bennt ültünk a terembe én meg elkezdtem felrajzolni a biosz tanárt és a férjét hogyan kell szaporodni" címszóval,hangosan beszéltem közbe h ez itt a tanárnéni nunikája...:D
Ágyat rajzoltam,pálcika embereket,nyilaztam, neveket is írtam,
hááát és közben a tanár bejött és megvárta az előadásom végét....
ííííííííííííí de beégtem ,hát mit mondjak? kiküldött egy igazolatlannal és egy szaktanárival..
23/L
Mikor a plátói szerelmemnek 13 évesen a nyári táborban szerelmet vallottam és közben a sátorkötélben hanyatt vágtam magam :D
28/N
Szerintem az elesések. Én is akkorákat takarok a nyílt utcán télen, amikor ezer ember van ott.
Na meg amikor kiskoromban énekeltem és táncoltam az udvaron és akkor láttam, hogy elbiciklizik a ház előtt egy ember és hangosan rajtam röhög. Na azóta sem énekeltem az udvaron.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:25
mi az az "oszi"??
jézusom, miket nem képesek leírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!