Mi volt eddig életetek legnagyobb lehúzása, amikor nagyon átvertek benneteket anyagilag és csak utólag jöttetetek rá?
Állatorvos.
Két évig kezelte a cicámat egy szerrel, amiről azt állította, a cica egy genetikai betegsége miatt egész életében szükséges lesz. A két év alatt csaknem háromszázezer forintom ment el a különböző kezelésekre, amiket kitalált, és a rendszeres gyógyszerre.
A második év végén a cicám beteg lett, mikor láttam, hogy a doki érdemben nem tesz semmit, másik orvoshoz vittem. Ő májbetegséget állapított meg, de a cica menthetetlen volt.
Tüzet okádtam a dühtől, mert az új orvos tájékoztatott, hogy az a kezelés, amit a másik doki alkalmazott nála az állítólagos öröklött idegrendszeri betegségére, az semmi nem volt, egy humbug, placeboval tömte a macskát (valami tök ártalmatlan probiotikus szerrel), aminek töredéke nem ért annyit, mint amennyit elkért érte. Szerencsére találkoztam valakivel, aki szintén nagyon hasonlóan szívta meg vele. Feljelentettük az orvost, é mivel anyukám adóellenőr, következő tavasszal véletlenül őt ellenőrizte az APEH. Olyat bukott a csóka, hogy az valami gyönyörű. Máig valamelyik állatklinikán gondozó (de nem gyógyít). És nem sajnálom, nagyon nem, egy pillanatra sem sajnáltam.
Hát, az ilyesmi tényleg egy utolsó dolog, az biztos.
Jól tettétek, hogy utólag alátettetek.
:)
Cicádat sajnálom.
Köszi :)
És veled mi történt? Neked is van sztorid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!