Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tettétek túl magatokat életetek legnagyobb szerelmi csalósásán?
Múlt kedden szakított velem a barátom, 9 hónap után. Mivel ő Párizsban élt, csak kb havonta tudtunk találkozni. Május elején Skóciában volt, és ott megismert egy ott tanuló francia lányt. Miatta hagyott el. Pedig már épp azt terveztük, hogy vizsgaidőszak után kiköltözöm hozzá Párizsba... Most nem tudom, mit csináljak. Egész nap csak sírok. Számomra ő volt a nagy Ő, nem tudom elfogadni, hogy vége. Ennyire még senkit sem szerettem soha. Egész nap csak sírok, ha pedig nem, akkor bambulok magam elé, mint egy zombi... Egyáltalán nem ézem magam képesnek arra, hogy továbblépjek... Túl sokat veszítettem ezzel a kapcsolattal, erre építettem mindent... A legrosszabb (ez önmagában jó lenne, mert szeretem őket), hogy két és fél hónap múlva találkozom a bátyjával és a barátnőjével, mert jönnek Magyarországra, és félek, hogy még akkor is ki fogok borulni miatta… :S
Ti hogyan éltetek túl a legnagyobb csalódást? És mennyi idő kellett hozzá?
nem végleges ez még szerinem
majdcsak rájön, hogy hülyeség volt eldobni téged
Sok idő kell hozzá, baráti támogatás.
Én eljegyzést terveztem, de hát ez van.
Majdnem beleőrültem, de azt hiszem megértettem, hogy miért történt a dolog. A legrosszabb az volt a dologban, hogy még csak úgy rendesen meg sem üthettem a másik srácot. Nyilvános megaláztatás sem volt sajnos, pedig ahhoz értek. :P De még csak egy icike-picike bosszú sem. Tehát semmi b-zioldalra regisztráció a srác nevében stb.
Kibírtam, büszke vagyok magamra :)
Mondjuk az is közrejátszott, hogy nem láttam. Ha szembejön velem az utcán, lehet nekimegyek. Egy fejjel magasabb nálam, de ha állba vágom, megemelkedik :)
Ejj, ezen én is átmentem. Az ilyen külföldre utazós kapcsolatoknak a jó része így végződik, persze attól még mindenképpen megéri vállalni a kockázatot. Inkább örülj, hogy most lett vége, és nem odakint szembesültél a tényálladékkal, mint egy kedves ismerősöm, csak neki Kínáig kellett ezért elmennie.
Így vizsgaidőszak előtt valóban nem szerencsés, de legalább van mibe ölnöd a szerelmi bánatod. A másik amiben megkapaszkodhatsz, amit írtál, hogy erre építettél mindent. Tehát amíg létezett a dolog, addig biztosan sokmindent elértél, amihez ő adott erőt és motivációt. Amit pedig elértél, azt már senki sem veheti el tőled, légy rá büszke és örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!