Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tettétek túl magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tettétek túl magatokat életetek legnagyobb szerelmi csalósásán?

Figyelt kérdés

Múlt kedden szakított velem a barátom, 9 hónap után. Mivel ő Párizsban élt, csak kb havonta tudtunk találkozni. Május elején Skóciában volt, és ott megismert egy ott tanuló francia lányt. Miatta hagyott el. Pedig már épp azt terveztük, hogy vizsgaidőszak után kiköltözöm hozzá Párizsba... Most nem tudom, mit csináljak. Egész nap csak sírok. Számomra ő volt a nagy Ő, nem tudom elfogadni, hogy vége. Ennyire még senkit sem szerettem soha. Egész nap csak sírok, ha pedig nem, akkor bambulok magam elé, mint egy zombi... Egyáltalán nem ézem magam képesnek arra, hogy továbblépjek... Túl sokat veszítettem ezzel a kapcsolattal, erre építettem mindent... A legrosszabb (ez önmagában jó lenne, mert szeretem őket), hogy két és fél hónap múlva találkozom a bátyjával és a barátnőjével, mert jönnek Magyarországra, és félek, hogy még akkor is ki fogok borulni miatta… :S

Ti hogyan éltetek túl a legnagyobb csalódást? És mennyi idő kellett hozzá?

2009. máj. 13. 09:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is jártam így, és nem volt egyszerű túltennem magam az ügyön. Amikor tuti biztos volt a szakitás és megpróbáltam vele beszélni hogy gondolja meg, és nem jött válasz, akkor tudtam hogy tutira vége. Töröltem mindenhonnan (e-mailok, msn, iwiw stb), hogy könnyebben menjen a felejtés és véletlenül se találkozzak vele még csak virtuálisan is.

Nem volt könnyű mert ő volt az első komoly kapcsolatom, de most már van más és sokkal jobb minden.

Kitartás és fel a fejjel!

2009. máj. 13. 13:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tettem magam túl rajta? Azt hiszem, sehogy. :(

Már elég rég nem vagyunk együtt, de a szívem majd kiszakad a helyéről, ha látom, vagy akár csak rá gondolok. Az idő fog tényleg segíteni, meg az, ha nem gondolsz rá. Ami tőle van, dobd el, gyújtsd fel, szakítsd szét! Jobbat nem tudok kívánni, csak erőt. Mert ez nagyon nehéz lesz! :'(

2009. máj. 13. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nagyon sajnállak, bizony ez egy ritka sz*r dolog az életben, de sajnos mind átélünk ilyet. Én is tul vagyok egy ilyen szakításon és ez már több mint egy éve volt, de a mai napig nagyon rosszul érint a dolog, persze mások elött úgy teszek mintha nem is érdekelne, de néha még mindig megnézem az adatlapján iwiwen :-( ahol persze a mostani nőjével látom...ha tudna szerintem megszakadna a szívem. Bár az idő tényleg sokat segit én is csak azt tanácsolnám, hogy minden tőle kapott dolgot és ami rá emlékeztet tüntess el örökre, és probálj meg szorakozni, mindig ha teheted a barátaiddal lenni. Tudom, hogy nincs kedved hozzá nekem sem volt, de sokat segit. Mondanám, hogy igazán az segit majd ha találsz mást akit szerethetsz de ez sajnos nem minden esetben igaz.

Fel a fejjel, nagyon sok fiú van még a világon :-) és hidd el lesz aki téged fog a legjobban szeretni.

2009. máj. 13. 14:40
 14/17 anonim ***** válasza:

"Azt mondták a lánynak a tudatlan emberek, hogy nem idővel, hanem egy másikkal lesz könnyebb..."

Szerintem ez igaz:)Csak légy nyitott mások felé!:)

És annak,hogy vége lett,biztos meg volt az oka,szóval ennek így kellett történnie..

2009. máj. 13. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Miután szakított velem életem nagy szerelme,kb egy hónapig

nem voltam magamnál.Nem alvás,nem evés,sírás,cucc,pia,bulik

hajszolása.Aztán elegem lett saját magamból,beláttam hogy így nem lehet élni.Összekaptam magam.Fogyóznom már nem kellett,az idegtől és a bánattól leugrott rólam 5 hét alatt

12 kg.Elhatároztam,hogy jó nő leszek,új szexis cuccok,hajhosszabbítás és a visszajelzések felülmúlták minden reményemet.Dőltek a pasik,bár mindig fájt a szerelmem elvesztése,kiderült számomra sokan vannak akiknek kellek,helyreállt a megtépázott önbizalmam.Még mindig szerettem,de már nem fájt annyira el voltam foglalva a sikerekkel.8 hónap után megismerkedtem a párommal,akinek a nyomába nem érhet a régi.Sokszor eszembe jut,pedig évek teltek el,de valószínüleg ennek így kellet lennie,hogy megismerjem az igazi boldogságot.Tudom,hogy mit érzel,ilyenkor az ember bele tudna halni a fájdalomba,mégis azt mondom,sztem az első hónap a legrosszabb,utána kezd helyreállni minden ha te is úgy akarod és nem sajnálod tovább magadat.Sok erőt és kitartást kívánok neked.

2009. máj. 13. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Magadban döntsd el, hogy nem szereted, nem érdemel meg téged, menny el haverokkal bulizni. Semmi képpen ne ülj a szobában és sírj, annál nincs rosszabb(tapasztalat)
2009. máj. 17. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
ja és szerintem nem korrekt valakivel csak azért összejönni, hogy felejts, főleg ha a másik ezt nem tudja, és komoly kapcsolatot szeretne.
2009. máj. 17. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!