Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján nekem nem való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján nekem nem való párkapcsolat?

Figyelt kérdés

1. Csak azt szeretem, ha valami programot csinálunk, aztán mondjuk hazamegyünk és együtt alszunk/szexelünk. Ehhez képest úgy tapasztalom, hogy sok pasinak van igénye az ilyen “egész nap csak feküdjünk az ágyban és nézzünk filmet” programra is, ami engem kbszatottul untat. Nem szeretem a félnapos semmittevést, elég aktív típus vagyok, de valahogy azt érzem, hogy ez kötelezően része minden párkapcsolatnak. Egyedül a szexkapcsolatomban nem volt ilyen (nyilván), lehet ott azért is lettem baromi szerelmes.

2. Akkor is szexelni kell, ha nincs kedvem, mert ha nemet mondok, utána rosszul érzem magam tőle.

3. Mindig túlagyalom a dolgokat. Elég törődőnek tart? Elég ilyennek/olyannak/amolyannak tart? Nem beszélek túl sokat? Elég vagyok neki, nem fog elhagyni? Csak olyan pasiknál nem agyalok ezeken, akik annyira nem jönnek be, de hát olyanokkal meg nem akarok járni…

Ezek alapján inkább engedjem el a párkapcsolatosdit? Pszichológus segíthet? Köszi a tippeket előre is.

okt. 24. 09:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül van baj az elvárásaiddal, csak olyat kellene keresni, aki minél hasonlóbb hozzád, akár a libidó, akár az extroverzió terén.

Egy pszichológussal is érdemes lenne elbeszélgetni, kikérni a tanácsát.

okt. 24. 12:19
 22/29 A kérdező kommentje:

#20 bocs de olyanok a hozzászólásaid, mint mikor egy focidrukker pofázik a pálya széléről a focistáknak, hogy hogy kéne játszaniuk. Az elméletet nagyon tudja, csak a gyakorlatnak sokszor köze nincs hozzá🤣Kapcsolati problémád van? Oldd meg! Jé, erre sose gondoltam még, biztos úgy működik, hogy leültök megbeszélni és hopp 2 perc múlva már nyoma sincs a problémának. Persze, pont ilyen egyszerű ez…

#21 köszi, amúgy ezeket nem is igazán elvárásnak nevezném, csak kíváncsi voltam, hogy ilyen érzésekkel, igényekkel érdemes-e kapcsolatban lenni. Kíváncsi voltam, mennyire általánosak ezek.

okt. 24. 14:02
 23/29 anonim ***** válasza:
73%

" bocs de olyanok a hozzászólásaid, mint mikor egy focidrukker pofázik a pálya széléről a focistáknak, hogy hogy kéne játszaniuk"

Pont te vagy ilyen.

Nem tudsz felmutatni egyetlen tartós kapcsolatot se (és erre nem mentség, hogy sok más embernek a hosszú kapcsolata rossz, ezzel csak magadat nyugtatgatod), de azért határozott véleményed van a témáról. :D

De igen, akár tetszik, akár nem, kötődési és vszeg egyéb pszichológiai gondjaid vannak.

Pszichológus segíthet.

okt. 24. 14:51
 24/29 anonim ***** válasza:
66%
23-asnak is milyen igaza van, erre lepontozzák...
okt. 24. 14:55
 25/29 A kérdező kommentje:

Mint írtam volt több többéves kapcsolatom is. Nem kell úgy kezelni, mint aki 2 randinál tovább még nem jutott életében😀És másold már ide légyszi, hogy hol írtam olyat, hogy szerintem mitől működik vagy nem működik egy hosszú kapcsolat. Én annyit írtam, hogy ha egy kapcsolatban már több a szarság meg a nehézség, mint a jó része, azt el kell engedni és csá. Persze ha van gyerek meg közös vagyon, ott már több szarságot kénytelen benyelni az ember, mint amikor még kötetlen, de a végtelenségig akkor sem érdemes benne maradni valamiben, ami nem működik. Erre jött ugye a 20-as válaszoló okoskodni, hogy szerinte annyin múlik az egész, hogy ha probléma van, oldd meg xD Tudod ez olyan tanács, mint a “ha szomorú vagy, legyél boldog”.

Kötődési gond alatt is most mit értesz? Az kötődési gond, hogy nem szeretek otthon tespedni? Najó, akkor inkább pszichológustól kérek tanácsot, mert itt a legtöbb laikustól úgy látom, nem leszek okosabb. Tisztelet a pár kivételnek🤝🏻

okt. 24. 15:05
 26/29 anonim ***** válasza:

Neked aztán átjött a lényeg abból amit a 20-as írt :DDD

Fel kell nőni, mert ha online sem tudsz értelmesen megbeszélni dolgokat, akkor élőben elhiszem hogy még alkalmatlanabb vagy. Nem késő változnod.

okt. 24. 15:12
 27/29 anonim ***** válasza:

Éppenséggel nem vagyok laikus. :)

De ha ilyen okos vagy, akkor minek írtál ki kérdést?

Benned is felmerül, hogy veled nincs rendben valami. A pszichológustól se fogsz buksisimit kapni, és garantálom, hogy hasonló véleménnyel lesz, mint én, feltennék rá bármit.

Igen, kötődési problémáid vannak, fogalmad sincs egy tartós kapcsolatról, ez teljesen tiszta sor.

De amúgy nem is muszáj, hogy legyen, csak akkor vállald fel, hogy nem akarsz komoly kapcsolatot és nem tervezel együtt élni mással.

Te magad írtad, hogy neked heti 2 találkozó is elég. Ha nem 20 év körüli csikó vagy, és mellé azt gondolod, hogy te tényleg tartós, komoly kapcsolatra vágysz, akkor igen, rohadt nagy fogalomzavarban és gondban vagy.

A komoly kapcsolat felnőtteknél azzal jár, hogy összekötitek az életetek és együtt szokás élni. Ennek pedig része az is, hogy otthon fogtok dögleni néha, nem mindig lehet programot csinálni, része lesztek egymás nagyon szürke hétköznapjainak is.

okt. 24. 15:15
 28/29 A kérdező kommentje:
#26 akkor írd le, hogy az a kérdésemben felvázolt “problémákra”, pontosan mi lenne a megoldás, ha te is annyira okos vagy, mint a 20-as. Várom.
okt. 24. 15:17
 29/29 A kérdező kommentje:

Nyilván ha már együtt élek valakivel, ott lehet tespedni egy-egy nap, de mikor valakivel heti 2-3x talizok, mert még nem élünk együtt (tudod nekem nem szokásom 10 perc után összeköltözni), akkor azokat a talikat nem ezzel szeretném tölteni, mégis sok pasinak gondolom ez a kényelmes. És engem ez zavar, mert nekem meg ez unalmas.

okt. 24. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!