Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek tetszik ez az autó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszik ez az autó?

Figyelt kérdés

[link]

Mit szólnátok,ha valaki ilyennel menne értetek?

okt. 22. 10:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%

Nem tetszik. Stílustalan, órmótlan, a műszerfala és belülről okádék ronda. Persze automata az egész (pedig sportkocsi), hogy a majomvezetők is el tudják vezetni.

Ennyi pénzért sokkal jobb kocsit is lehetne venni.

"Mit szólnátok,ha valaki ilyennel menne értetek?"

Nem kell értem jönni, van autóm.

okt. 22. 11:33
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem. Ennek az autónak semmi ertelme. Egy ikeás komodot nem lehet vele hazavinni. Egy nagybevasarlast nem lehet vele megoldani...gyerekülés nem ferne bele szerintem...
okt. 22. 11:38
 13/26 anonim ***** válasza:
42%
Automata, tehát nem tud vezetni és még felszínes is 😀 Offos.
okt. 22. 11:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kétlem hogy nem lehet vele bevásárolni :D az én kocsim csomagtartója kisebb mint ennek még is megoldom :D plusz egy sportkocsi nem arra van hogy gyerekülést tegyél bele :D nekem személy szerint teszik szép a színe is
okt. 22. 12:07
 15/26 anonim válasza:
48%
Szió igen szép autó miért ne tetszene
okt. 22. 12:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A színe nagyon jó. De nekem az ilyen cuki autók tetszenek. Még 20 éve megtetszett a Ford Ka, és az az egyetlen autótípus, amit felismerek. Ez nagyon nem én vagyok.
okt. 22. 14:07
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
12 ilyen típusú kocsit nem is azért vesznek meg családi autónak...
okt. 22. 14:14
 18/26 anonim ***** válasza:
36%

17.

De akkor minek veszi meg? Csak azért, hogy mutogassa? Vagy tényleg kicsi a pöcse és így akar keménynek látszani? Ez röhejes. Bár tulajdonképpen vannak gyárak, amik kizárólag erre építenek (BMW, Porche, Ferka stb.)

okt. 22. 15:30
 19/26 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk azért, mert ez tetszik neki, telik rá és szereti vezetni. Az autóval közlekedés elhanyagolható százalékát teszi ki az, amikor tele is kell pakolni. De erre van a házhoz rendelés, költöztető cég, stb. Na meg mondjuk aki ilyen drága autóval jár, annak lehet akár egy második autója is, ez még az átlag családokban sem ritka, hogy van egy sima autó, meg van egy, ami direkt nagy, hogy elférjen benne minden szar meg a gyerekek.

Persze akinek nincs pénze, az rögtön azt hiszi, hogy felvágásból vásárolnak drága dolgokat az emberek, mert egyszerűbb így elfogadni, hogy nekik nincs ilyen és nem is lesz, ha magukat szimplán “normális embernek” tartják, mint azt, hogy adott dolog tényleg jobb annál, mint amire nekik futja. Ezzel nem azt állítom, hogy megérne konkrétan 100+ millió forintot, de tagadni, hogy jobb lenne mint egy átlag Opel az röhejes.

okt. 22. 15:54
 20/26 anonim ***** válasza:

"jobb lenne mint egy átlag Opel az röhejes"

Én mondjuk nem értek semmit az autókhoz, szóval fogalmam sincs, miben jobb. De ha most leírod, abból egy durva szót sem fogok érteni.

okt. 22. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!