Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik ez az autó?
Nekem tetszik, de azért erősen felvágásnak érezném, ha valaki ilyennel jönne értem. Na meg meg is lepődnék, mert nem olyan körökben mozgok, nem is ismerek olyat, akinek az autója többet ér, mint a házam :D
Nyilván az élmény akkor lenne teljes, ha én is vezethetném, persze.
Meglepődnék, de nem befolyásolna semmit. Gazdag családban nőttem fel, szóval hasra azért nem esek a drága dolgoktól, bár apukám “csak” 20 milliós autóval jár, nem 100 millióssal, de ezáltal tudom, hogy a gazdag emberek se feltétlen nagyképűsködni meg flexelni akarnak, csak van, aki kiélvezi a pénzét, kb olyanok, mint a kisgyerek ha azt mondod neki a boltban, hogy választhat amit csak akar.
De ha azt várja, hogy leszopjam a kocsiban, mert ő mekkora király, akkor rövid randi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!