Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek tetszik ez az autó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszik ez az autó?

Figyelt kérdés

[link]

Mit szólnátok,ha valaki ilyennel menne értetek?

okt. 22. 10:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%
"Látszat emberek, látszat autója", ahogy egy régi hirdetésben szerepelt.
okt. 22. 10:03
 2/26 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
okt. 22. 10:08
 3/26 anonim ***** válasza:
84%

Nekem tetszik, de azért erősen felvágásnak érezném, ha valaki ilyennel jönne értem. Na meg meg is lepődnék, mert nem olyan körökben mozgok, nem is ismerek olyat, akinek az autója többet ér, mint a házam :D

Nyilván az élmény akkor lenne teljes, ha én is vezethetném, persze.

okt. 22. 10:17
 4/26 anonim ***** válasza:
Mit tegyen szegény ha áll 15 ilyen kaliberű kocsi a garázsában, nálam repülővel nem tud leszállni, vegyen buszbérletet?
okt. 22. 10:22
 5/26 anonim ***** válasza:
78%

Meglepődnék, de nem befolyásolna semmit. Gazdag családban nőttem fel, szóval hasra azért nem esek a drága dolgoktól, bár apukám “csak” 20 milliós autóval jár, nem 100 millióssal, de ezáltal tudom, hogy a gazdag emberek se feltétlen nagyképűsködni meg flexelni akarnak, csak van, aki kiélvezi a pénzét, kb olyanok, mint a kisgyerek ha azt mondod neki a boltban, hogy választhat amit csak akar.

De ha azt várja, hogy leszopjam a kocsiban, mert ő mekkora király, akkor rövid randi lenne.

okt. 22. 10:37
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy több mint való, villog apuci vagyonával és játékszereivel
okt. 22. 10:38
 7/26 anonim ***** válasza:
Nem tetszik...terepjáró párti vagyok.
okt. 22. 10:41
 8/26 anonim ***** válasza:
49%
Hogyne tetszene. Nem bánom amíg nem vág fel vele és nem veszélyezteti a testi épségemet sem másét. Mert ugye akiknek ilyen flancos kocsija van az szeret felvágni fele a városban is. Ha valamilyen okból nyernék egy ilyen kocsit akkor kipróbálnám persze de utána el is adnám. Nekem már megvan az álom a kocsim :D
okt. 22. 10:53
 9/26 anonim ***** válasza:
33%
Kemény hogy itt minden nő húzza a száját erre, a valóságban akinek ilyen autója van nem győzi levakarni a nőket...
okt. 22. 11:13
 10/26 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen autó szinte kiabálja: "A tulajdonosomnak kicsi a pöcse!"
okt. 22. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!