Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok? Ha egy haver pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Ha egy haver pasinak amikor találkoztok, azt mondjátok hogy de jól nézel ki, akkor tetszik a pasi?

Figyelt kérdés
Úgy is gondoljátok, vagy csak megjegyeztek olyan pasinak is, aki nem az esetetek? Utóbbi időben a lány barátom, mindig bókol, valamimet mindig megdícsér, vagy csak annyi, hogy azt mondja hogy de jól nézek ki. Ezt női szemmel, ti mikor mondjátok egy jóbarát pasinak?
2024. máj. 27. 23:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mondanám, ha jobban nézne ki, mint korábban. Ha bejönne, azt biztos nem így próbálnám a tudtára adni.
2024. máj. 27. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem, csak azt jegyzem meg hogy hozzá képest szokatlanul jól néz ki.
2024. máj. 27. 23:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Pedig mióta ismerem kb mindig így néztem ki, az elején sosem bókolt, viszont az utóbbi időben folyamatosan, jól áll a ruhám, a borostám, a hajam...
2024. máj. 27. 23:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja és az apró érintések...
2024. máj. 27. 23:48
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Érintsd meg te is.

Engedi?

2024. máj. 28. 00:08
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Barátnőmnek is szoltam mondani meg férfi barátnak is néha...sztm semmi nincs benn.

N

2024. máj. 28. 00:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nincs benne.

Rinyáltok, hogy nem kaptok bókot, ha meg bókolnak, szerelembe estek..

2024. máj. 28. 00:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Persze engedi ha megérintem, sőt, volt hogy megölelt. Megsimogattam a kezét, mert éppen maga alatt volt, mondta hogy nagyon jól esett, szoval nem undorodik az biztos
2024. máj. 28. 06:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem jelenti azt, hogy tetszik
2024. máj. 28. 06:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Én ha ilyet csinálok azért teszem, hogy jól érezze magát, jól essen neki.
2024. máj. 28. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!