Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miota ismerem ot gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miota ismerem ot gyereket akarok tole, elmondjam neki ezt vagy ne? Ez normalis?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat. Amiota ismerem, azt erzem istenem gyereket akarok tole, csaladot szeretnek vele alapitani.

Es nem tudom ez normalis e..

Nem tudom elmondjam e neki, mert tenyleg eros ez az erzes hogy gyereket akarok tole, de amikor a gyerekrol beszeltunk azt mondta 5 ev mulva akar, mert sokat akar még dolgozni.

Csak az a baj, amikor szeretkezunk arra gondolok, barcsak teherbe esnek

okt. 20. 23:50
 1/3 Lady Beth ***** válasza:
76%
Hány éves vagy?
okt. 20. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Előbb azt egyeztessétek le, hogy valóban illetek-e egymáshoz egy életre valóan. Közösek-e a terveitek, ahogyan és ahol élni szeretnétek, az értékrendetek, a világképetek, stb. Ha friss a kapcsolat, akkor jó eséllyel ezeken még nem vagytok túl. A szeretkezés a világ legkönnyebb dolga, ott nem nagy kunszt egymásra hangolódni, egy hosszútávon működő kapcsolatot felépíteni, amire családot lehet alapítani, na az az igazi teljesítmény! Minden házat az alapjánál kell kezdeni építeni. Foglalkozzatok egymás igazi megismerésével, a célok egyeztetésével, a többi majd jöjjön a maga idejében.
okt. 21. 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Én is éreztem ezt. Megvártam, amíg ő is így volt vele. Védekezettek. Mások életével játszol, ha itt önző vagy.
okt. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!