Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnél újra a szerelmetekkel ezek után?
Fel éve nem vagyunk együtt, nem volt olyan probléma ami miatt ne lehetne újra kezdeni, más dolog miatt mentünk szét. a szerelem nem múlt el...
A fél év külön lét alatt mindketten voltunk mással de csak érzelemmentes szex volt mindkettőnk részéről mással és igazából egymáshoz húzunk nagyon.. De engem zavar a gondolat hogy volt mással és fáj.
Voltam én is tudom.. De ez valahogy elvitte az ő "varázsát"
Szeretem nagyon de kB olyan érzés mintha megcsaltuk volna egymást...
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Hogy lehet ezt feldolgozni?
"valaki kihasznált egy rossz állapotot és ellenem fordította páromat"
Gondolom ez azt jelenti, hogy a pasi lefeküdt valakivel az első kínálkozó alkalommal, amire a kiscsaj is végigment egy pár emberen. De megcsalás ide vagy oda sebaj, mert "esélytelen volt másik párt találnia". Ez aztán a szerelem. Kérdező, ha én bármilyen okból nem vagyok éppen együtt a szerelmemmel, de még szeretem, és nem szakítottunk, akkor nem fogok lefeküdni közben mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!