Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, igaz, hogy kétféle nő van, akit dugnátok, s akit nem? Akit nem dugnátok első blikkre, abból sehogy sem lehet később sem a szerelmetek, párotok?
Igen. Csak a külső adottságokat nézve le lehet bontani két csoportra a nőket: akik vonzanak szexuálisan és akik nem. Bummm, de nagy megfejtés...
Nyilván akihez nem tud az ember szexuális értelemben vonzódni, azzal elég nehéz lenne lefeküdni. Szex nélkül pedig fura lenne egy kapcsolat.
Persze ez az egy ,,dugnám" csoport még rengeteg alcsoportra bontható, de a kérdés nem ezekre vonatkozott, szóval nem fárasztok senkit azzal, hogy ezen belül mi tetszik és mi nem tetszik egy nőben.
Teljesen igaz, vagy bejön külsőre, vagy nem. Nem tudom ebben mi a szenzáció.
Ugyan ez van nőként is fordítva. Összejönnél olyannal, aki külsőre nem tetszik, de mondjuk nagyon kedves veled?
Le lehetne bontani végtelen mennyiségűre. Embere válogatja, hogy neki éppen mi fontos és mi nem. Nekem fontos a kisugárzás, a testbeszéd, minden mozdulata. Ezt szeretem elválasztani a külsőtől, mert van nő, aki ránézésre számomra teljen átlagos, hidegen hagy, de elég vele 1 percet beszélgetni és olyan erős, pozitív, szexuális kisugárzása van, hogy megveszek tőle. De másik példának felhozhatnék egy túlsúlyos, idősebb nőt, akinek olyan kecsesség volt minden egyes mozdulatában, hogy az valami gyönyörű. Ezeket viszont azért nem érdemes nagyon elemezgetni, mert ösztönös dolgok mindenkinél. Akinél nem, az valószínű manipulálni akar, az viszont elmebeteg, tehát red flag. Nevezzük tényleg csak egyszerűen kisugárzásnak. Kell, hogy legyen.
Fontos a belső is. Nem kell, hogy zseni legyen és együtt találjuk fel a rák ellenszerét, de ne legyen buta. Lehessen vele tartalmas beszélgetéseket folytatni.
Ne legyen komor, merev, lehessen vele nevetni, szórakozni, tehát legyen humora és merje is használni.
Legyen egészséges önértékelése.
Legyenek jók a kommunikációs készségei - ide értve az érzelmi intelligenciát is, hisz a kettő eléggé együtt jár.
Nyilván legyen nagyjából egy szinten a libidónk, hisz ha egyikünk vagy másikunk több szexet akar, akkor azt egy hagyományos, monogám kapcsolatban nehéz megoldani.
Mit lehetne még mondani?? Végső soron úgyis vagy megfog valamiért egy ember és te sem tudod néha miért, vagy pedig hidegen hagy. Mikor megfogott és leborul a rózsaszín köd, cseszhetem az eszemet. Az a lényege az egésznek... vegye el.
Nem hinném, hogy ezekben a dolgokban bármi különbség lenne a két nem között, a nők is egy társra vágynak akiért megőrülhetnek, és mi is.
Nagyjából általánosságban ugyanazokat az értékeket keresi mind a két nem a másikban.
Részben igaz, viszont van átjárás a kèt csoport között.
Ez valakinek jó valakinek meg rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!