Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy kétféle szerelem van?
tegyük fel.. van egy barátnőm akit szeretek, elfogadom minden jó és rossztulajdonságát, remekül megvagyunk, a szex is nagyon jól megy, és van szenvedély.. valószínűleg erre mindenki, énis azt mondom h szeretem (szerelemmel).
de ismerek egy másik érzést is.. amikor majdhogynem lángralobban a 2 ember amikor találkozik, és elemi szenvedéllyel esnek egymásnak.. (nem feltétlenül szeretkeznek, csak mondjuk ölelkezdnek) és ez az érzés mélyebb nyomot hagy.. jobban hiányzik az illető, és sokkal jobban fáj ha elveszíted.. erre az illetőre is lehet mondani, hogy szeretem? vagy talán ez az igazi szerelem?
az első a szerelem, összetartozás
a második, a vágy, a kémia, a mi lehetett volna ha...éppen ezért hagy nyomot
Múltkor én is ezen gondolkodtam, és arra jutottam én is, hogy 2 féle van.
Az első, amit írtál, általában az a hosszabb ideig tartó szerelem.
A 2. az intenzív,lobbanékony, de nem tart olyan sokáig, mint az első.
De igazából sajnos ez csak filozofálás, én még nem éltem át a szerelmet.
A szerelem annak, aki nem érzi, nincs benne, lehet, hogy nem létezik. Aki érzi, átéli, annak viszont létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!