Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétféle leszbikus van a világon?
Az egyik,aki sok pasival volt,talán még házasság, gyerek is,és utána jön rá,hogy ő leszbikus.
A másik kategória meg akik kezdettől tudják,és a faroknak még a látványától is viszolyognak.
Ez hogy lehet?
Hogy az egyik leszbikus le tud feküdni férfiakkal(csak nem élvezi),a míg másokat még a gondolat is taszító?
Megtudná válaszolni valaki-e kérdést,ami már eddig két leszbikuson is kifogott? ;)
A pszihomókiai megközelítés szerint(szándékosan írtam el) , a homo irányú ferdültség is lelki traumáknak tudható be.
Ezek alapján van akit már gyerekként ért elég trauma ehhez, van akit csak a házasság alatt.
#3: nem trauma, ez genetika...
#4: nem butaságot tanítanak, ez valamennyire bíztató :)
3. vagyok megint. A genetika csak HAJLAMOT ad rá, nem tesz egyből azzá.
Legalábbis én így tudom.
Sokkal több fajta is van...olyan is van aki kamaszkorában lefeküdt pasival de akkor leesett neki a tantusz...olyan is van akinél huszas éveiben úgy alakul, hogy lefekszik egy lánnyal és rájön, hogy tulajdonképpen ő mindig is erre vágyott stb.
20/L/L
Elzavartäl aludni. Igy nem merek többet írni...
A nap folyamán azért jelentkezz, várni fogom. :)
Kérdező, most összezavarlak. Én egyik kategoriadba se tartozok, mégis leszbikus vagyok.
Na ezt fejtsd meg.
Kölyökkorom óta tudom, hogy más vagyok, a nőkhöz vonzódom felnőttként is, de egyáltalán nem viszonygok egy farok látványától.
Minden embernek megvan a saját története, felesleges megpróbálni bekategorizálni.
azért ez elég csőlátásos megközelitése a dolognak.
va ezen kívűl még egykét "kategoria".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!