Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkori szerelmetek megcsúnyulása van hogy megdöbbentő?
Több ilyet láttam másoknál is, hogy gimis volt barátnő, barát mikorra 30 éves lesz ami azért még tényleg fiatal kornak mondható szerintem, teljesen elveszíti a szépségét és vonzerejét.
Ez olyan szomorú.
Azért szögezzük le: mindenkin fog az idő. Nem egyforma mértékben, de azért fiatalabb senki nem lesz.
Egyébként tavaly volt osztálytalálkozónk. Ott volt a nagy szerelmem is. Akkor sem volt esélyem nála, meg most sem, de ez mellékes. A hajának a fele teljesen ősz. Olyan meggyötörtnek tűnt. Viszont ezzel együtt is gyönyörű.
(Aztán persze nem sokáig keseregtem, mert pár hónapra rá lett egy csodálatos barátnőm, akit imádok. Hogy ő is folyamatosan öregedni fog? Természetesen. De úgy gondolom, hogy egy érett szerelemben nem ez az elsődleges.)
19 évesen jöttünk össze, és 7 éve vagyunk együtt. Mindketten változtunk külsőre, ha úgy tetszik "csúnyultunk", és tudom, hogy még fogunk is sokat.
Engem ez nem nagyon érdekel. Amikor összejöttünk, vagyis inkább akkor, amikor megjelent az elköteleződés a kapcsolatunkban, ebbe mi belegondoltunk. Tudtuk, hogy nem várhatjuk el a másiktól azt, hogy mindig és örökké jól nézzen ki. Amikor eü. gondok kiderültek, tudtuk, hogy az is meg fog látszódni kívülről. Szerintem ha valaki hosszú távra tervez, az ezt el tudja fogadni. És lehet mondani, hogy ha valaki már szexuálisan nem vonzó számodra, akkor nincs mit tenni, de nekem nem csak a külső vonzó a másikban. Ott van a illata, a hangja, az érintése, és ezek kb. állandóak. És az is igaz, hogy nem tudok egy olyan embert csúnyának látni, aki ennyi mindent megtesz értem, aki ennyire odaadóan szeret, és aki mellett tényleg azt érzem, hogy meg vagyok becsülve minden téren. Egyszerűen nem veszem észre, nem keresem rajta a csúnyaságokat, mert jól érzem magam vele.
Nem, valoszinuleg most sem lenne elérgető
Nagyon sok ilyet láttam sajnos én is. Gyönyörű volt kislánynak, felnőtt nőnek viszont egyre csúnyább. De van ennek az ellentétje is, akire igazán senki sem figyelt 16-20 évesen, mert olyan kis átlagos volt, 30 évesen meg konkrétan úgy néz ki, mint amilyen a filmekben az ideális feleség. Gyönyörű test, szép vékony arc, gyönyörű hosszú haj, igazán nőies.
Működik ez mindkét irányba, az osztályomban működött.
Nem smink. A hölgy a bátyám felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!