Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalkori szerelmetek megcsún...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalkori szerelmetek megcsúnyulása van hogy megdöbbentő?

Figyelt kérdés

Több ilyet láttam másoknál is, hogy gimis volt barátnő, barát mikorra 30 éves lesz ami azért még tényleg fiatal kornak mondható szerintem, teljesen elveszíti a szépségét és vonzerejét.

Ez olyan szomorú.

2022. dec. 22. 08:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Összetett dolog ez szerintem. Egyrészt genetika, hogy mit örököl az ember, másrészt a belső lelkivilág évtizedek alatt komoly változást tud okozni jó és rossz irányba is. És persze nem mindegy, hogy ki mennyire figyel magára. Táplálkozás, sport..

Nagyon sok szép lány megcsúnyult a kb 20 év alatt, egy van, aki szinte teljesen ugyanolyan maradt.. 1-2, aki szépült.

Engem pasiként gimis koromban alig vettek észre a lányok (csak az intellektusom miatt), most 36 vagyok, és jópáran felfigyelnek rám, pedig nem szebb lettem, csak más a kisugárzásom, (és edzett vagyok.)

2022. dec. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!