Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze jönnél újra a szerelmete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnél újra a szerelmetekkel ezek után?

Figyelt kérdés

Fel éve nem vagyunk együtt, nem volt olyan probléma ami miatt ne lehetne újra kezdeni, más dolog miatt mentünk szét. a szerelem nem múlt el...

A fél év külön lét alatt mindketten voltunk mással de csak érzelemmentes szex volt mindkettőnk részéről mással és igazából egymáshoz húzunk nagyon.. De engem zavar a gondolat hogy volt mással és fáj.

Voltam én is tudom.. De ez valahogy elvitte az ő "varázsát"

Szeretem nagyon de kB olyan érzés mintha megcsaltuk volna egymást...

Ti voltatok már ilyen helyzetben? Hogy lehet ezt feldolgozni?

okt. 20. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
En nem jonnek ossze olyannal, akivel mar egyszer nem mukodptt. Oka volt.
okt. 20. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a történetnek se füle, se farka. Szerintem szakított veled már fél évvel ezelőtt, csak nem fogtad fel. Honnan tudnád, hogy ő másokkal hogyan szexel, érzelemmel vagy érzelemmentesen? Felejtsd el ennek a kapcsolatnak már 1x vége lett.
okt. 20. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Ezen lehet dolgozni szerintem, ha tényleg egymásra találtok újra. Dene a szexszel kezdjétek, várjatok ki vele... legyen újra randizás, ismerjétek meg egymást újra.
okt. 20. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Minek feldolgozni?

Kb ez úgy hangzik, mintha "rá lennél szorulva", ami abból következik, hogy nincs más...

Keress olyat, akivel tiszta lappal építhetsz.

Elkezdesz ismerkedni másokkal is, rögtön más elbírálás alá kerülnek a dolgok és nem fog fájni a fejed ilyen történések miatt.

okt. 20. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elveszi az ő varázsát ? Ez most kicsit olyan mintha te nem bele lennél szerelmes hanem maga az érzésbe és a te álom nődbe ami a fejedben van és ezt próbálod ráhúzni, csak itt kicsit megbukott az ábrándozásod. De hogy válaszoljak is a kérdésedre, ha nem bírod elfogadni, hogy volt már ő is mással, akkor keress mást, tanulj a hibádból.
okt. 20. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerelemnek nevezed ezt a nem tudom mit amikor szakítottatok, másokkal szexeltettek? És még, hogy jó tele legyen a lapát még úgy zavar az egész szexelgetés, hogy te ugyanúgy megtetted? Ez nem szerelem kérdező. Nincs szó megcsalásról érzelmileg szakítás után hiszen nem köt benneteket össze szerelem, legalábbis a te részedről. Inkább szépen másokkal szexelgess mint eddig tetted.
okt. 20. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak te tudhatod mit akarsz. Nyilván a kapcsolatotok előtt is voltatok mással. Szóval nem áll meg az élet. Az amúgy jó is lehet, hogy szexeltetek mással ebben az időben, mert nem lehet azt mondani, hogy azért jöttök össze megint, mert nem volt más.

Viszont ami egyszer nem működött, ott megint ott lehet az az ok. Ritkán szokott működni ez a második próba. De van rá példa. Szóval ilyet megpróbálni akkor van értelme, ha valami változott közben.

okt. 20. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Fel kéne nőni
okt. 21. 07:17
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

A békülés attól függ, hogy mi történt és helyrehozható-e.

Nálunk hosszabb ideig történt ilyen, valaki kihasznált egy rossz állapotot és ellenem fordította páromat. Mivel ártatlan volt, én küzdöttem érte, azóta együtt élünk. Ő sokkal jobban próbálkozott másokkal, mivel el akart volna engem felejteni. Mivel valójában esélytelen volt másik párt találnia és nem igazán volt eszénél, ezért kalandok voltak neki. De a tiszta lappal egyértelműen ezen át kell lendülni. Ugyanúgy azt számoljuk, mintha együtt lettünk volna. Mert eredetileg úgy kellett volna történnie és ez a szétválás nem normális körülmény volt.

okt. 21. 09:42
 10/11 anonim ***** válasza:

9es... kereste a kalandokat, meg is dugták páran, aztán visszafogadod mondván hogy ő ártatlan ... bruh.

Én ezt nem nevezném tiszta lapnak.

De mindegy, ti dolgotok. Ízlések és pofonok.

okt. 21. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!