Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a férfiak intim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfiak intim méretével lehet a hiba, fordítva miért nem ?

Figyelt kérdés

Soha nem hallottam még nőtől hogy ő nagyobb méretű hüvelyben, tágabb ezért neki csak átoag feketti pénisz érezhető. Mindig csak azt mondják hogy a csávó pénisze a kicsi, mégha az bőven átoagos vagy nagyobb méretű is.

Azt megértem ha egy átlag alatti méretű péniszt nem éreznek és azt mondják kicsi, de ha egy slátlagos méretet se tud az adott nő élvezni, ami a legtöbb nőnek már kielégítő onnantól szerintem nem helyes azt mondani hogy kicsi az illető pénisze, hanem bekell ismerni hogy a hölgy rendelkezik nagyobb intim mérettel alul.

Most ha nekem vékony péniszem lenne én se mondhatnám majdnem minden nőre hogy tág, hanem bekéne ismernem hogy én vagyok vékony és nekem csak egy szűk lány tud jó lenni. Ugyanez kellene legyen fordítva, ha egy átlagos vagy nagy péniszt nem érez a nő ne a pasik legyenek már a hibásak.

okt. 20. 12:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Jól van, te is kisebbségi komplexusos vagy.
okt. 20. 12:46
 2/22 A kérdező kommentje:
Miért ? Csak a férfi pénisze lehet kicsi akármekkora is ? Most ha egy 18 centis péniszt nem érez egy nő akkor az is kicsi, véletlen se a nő túl nagy vaginájú ?
okt. 20. 12:47
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pl teljesen mindegy mekkora farka van egy pasinak a szexet csak akkor tudom élvezni ha izgatom közben magam.
okt. 20. 12:48
 4/22 anonim ***** válasza:
18%

Hát ez egy evolúciós alapokra épülő dolog (elvileg). Ugye a férfi a hódító alapvetően, a vadászó, aki behatol(a legyet is röptében..). Ő szerzi meg a nőt. A nő pedig kiválasztja. Befogadja, a legalkalmasabbat (hipergámia)

Ha van egy kulcsod meg egy lakatod és a kulcs nem nyitja a lakatot, akkor alapjáraton nem a lakat a szar. Nyilván a kulcs sem. De a kulcsnak kell tudnia NYITNI a lakatot.

okt. 20. 12:49
 5/22 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk ja, ha a nő kong belül, abba is lehet belekötni. De én azt mondom, d*gd meg, azt ráérsz utána gondolkozni a méreteken. :D
okt. 20. 12:51
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
Azért B+ meg ilyen hülyeségekel foglalkozol. Hogyha neked normális méreted van, vagy legyen kicsi, vékony, teljesen mindegy, de szeret az a nő, vonzódik hozzád és persze te ügyes, odaadó vagy akkor leszarja a méreted magasról. Bár ha neked baszki nagy a méreted, vagy vastag és nyomorult, önző vagy akkor előbb utóbb elhagy. Nem a méret a lényeg! Amúgy is érthetetlen, hogy miért érdekel más mérete legyen az nő, férfi ha neked megfelelő. Az törődjön a méretével akinek baja van vele. Semmi közöd más méretéhez!
okt. 20. 12:52
 7/22 anonim ***** válasza:
21%
3-as akkor minek szexeltek? Szex közben izgathat a pasi is, nem?
okt. 20. 12:53
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
A nő szempontjából a pasi kicsi (valójában nem a hossz, hanem a vastagság az, amin múlik, hogy érzi, vagy sem) a férfi szempontjából meg a nő tág. Ez akkor is így van, ha a pasinak 12 centi és akkor is, ha 22. Ez nem értékítélet, hanem tény megállapítás. Ugyanaz a farok/hüvely egy másik partnernek tökéletesen passzol, vagy épp túl nagy/szűk. Nem kell ezen megsértődni.
okt. 20. 12:58
 9/22 anonim ***** válasza:
8%
Hát azért ha egy nő tág. Meg egy pasi kicsi. A kettő köszönőviszonyban sincs egymással. Mármint. Annyi szégyenérzet, meg félelem kapcsolódik az egyikhez, a másikhoz meg semmi. Hogy összehasonlíthatatlan.
okt. 20. 13:04
 10/22 A kérdező kommentje:
De akkor is van egy átlag, legyen 15. Ha 13 cm a pasi akkkr valószínűleg vele van a baj, de ha 17 akkor meg a nővel. De itt az a helyzet akármekkora a pasi mindig az ő mérete lehet a rossz.
okt. 20. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!