Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hívtam de nem vette fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hívtam de nem vette fel, de nem hív vissza, hanem csak egy üzit dob, azon hogyan lépjek túl?

Figyelt kérdés

A volt barátom és egy másik srác is olyan hogy szóltak ia hogy elég csak ha csörgetem hívnak azonnal.(olyan csomagban vannak hogy mindenkit hívhatnak ingyen vagy olcsón órakra is havi fix díjért)

Ehhez meg hozzá is szoktam valahogy hogy a pasik hívogatnak ezerrel meg félpercenként is.meg több órákra is.

Es ez csak egy a sokból amiket nyújtanak.

Na és szakítottam is a másik meg nem is tetszik, leráztam őket.

Azt hittem már túl vagyok a szakításon, pár hónapja mindez.

Elkezdtem ismerkedni. És állandóan mindenbe belekavarnak nekem ezek, mikor igy beugraszták más pasik a dolgokat.

Szóval olyanok hogy pl ismerkedem erre megkérdezi a srác eljöjjön e értem. Mondtam köszi nem. De amikor meg kellene, kérem, akkor meg nem jön.

Erre beugrik nekem az ex. Eleve ő soha nem kérdezett hanem azt mondta várj meg ottvagyok érted azonnal. Ha hivtam kértem akkor pedig megoldott mindent, hogy jöhessen.

Így azt akivel ismerkedem kialakulnak az iránt negatív érzéseim. Hogy ha akarna jönni eleve nem kérdezne hanem jönne..ha meg felkínálja és kérem akkor miért szívat.

Offolom.

Ismerkedem tovább.

És akkor a telefonos sztorinál megint beugrik az ex

Hívom a srácot. Nem veszi fel bizti nincs telközelben. Teljesen egyértelműnek vettem hogy vissza fog hívni.

Erre mikor befigyelt egy sms, csak lestem a kijelzőt hogy egy sms re méltat csak, és nem hív vissza? Ez de tré :(

Most én valójában akkor mégse hevertem ki az exem, és nem kéne ismerkednem, vagy ezek a bevillanások amik lehoznak a másik emberről, nekem soha nem fognak elmúlni?

Válaszolna bárki is ilyen esetben egy sms-re amikor annyi sincs a másikban olyan spúr vagy nem tudom mi ez, hogy vissza se hív?

2023. ápr. 8. 18:17
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%

Azt kéne tudomásul venned, hogy akármennyi pasassal összejösz EGYIKSEM AZ EXED KLÓNJA!

Ilyen szimpla az egész, az a fiú, akivel CSAK ISMERKEDSZ, NEM VAGY VELE PÁRKAPCSOLATBAN NEM FOG ÉRTED csapot-papot otthagyni, mert téged furikáztatni kell, vagy segíteni, vagy csak veled lenni, mert neked olyan jólesne. És 1000%,hogyha dolgozik, vagy beteg, nincs ideje, akkor VELED TELÓZNI!

Te tényleg már bocsi, de ennyire királynőnek hiszed magad, vagy mi?

Nem tetszik, hogy egy sms-t írt, de más még azt sem ír csak este, vagy másnap, sőt lehet soha. Ráadásul lehet neki pont nem olyan csomagja van, mint a híres exednek, erre gondoltál már?

Te nem az exed siratod vissza, hanem az a bajod, hogy nem ugrik szó nélkül, hogy nem gondolatolvasó és az, hogy ha szólsz, akkor nem ugrik.

Remélem párszor jól meghúz, aztán szépen kivág, de nem csak ő, hanem az ex, ha visszafogad és minden más férfi is, mert te csak arra való vagy.

2023. ápr. 8. 18:25
 2/42 A kérdező kommentje:

Most akit visszahív egy férfi az királynőnek számít? Vagy mi van?

Most tényleg én lennék eltévedve?

Szerintem ez egy minimum gesztus a nő felé.

Valami itt tényleg nem stimmel valamivel.

2023. ápr. 8. 18:27
 3/42 anonim ***** válasza:
20%

Az illem alapján vissza kellett volna, hogy hívjon. Valszeg nem korlátlan az előfizetése és spórol.

Keresgélj tovább, ezeknek a pasiknak nem vagy fontos.

2023. ápr. 8. 18:31
 4/42 anonim ***** válasza:
86%

De mit kell ezen agyalni? Te nem érted meg, hogy rajtad kívül élete van? O nem az exed, egyiksem az, érted?

Más még smsre sem méltat, nemhogy visszahívjon.

Ennyire kell az ex? Oké, de nemhiába a volt pasid. Hiába ugrott, hiába hívott mégis szakítás lett a vége.

Ismerkedsz, azok a férfiak nem kötelezőek neked ugrani egyáltalán.

2023. ápr. 8. 18:31
 5/42 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon ráérsz agyalni az ünnepek alatt is úgy látom.

Ha a drogos exed siratod az rólad is sokat elmond.

2023. ápr. 8. 18:33
 6/42 A kérdező kommentje:

Ha engem felhív a nagyim pl még bennem is van annyi, hogy visszahívom.

Most ide olyanok írnak akikert 2 szalmát nem tesz keresztbe senki és itt élik ki magukat?

Írna vki normális?

7/42 anonim ***** válasza:
11%
Ja, és az olyankora, mint az #1, ne hallgass. Frusztrált erősen. Nem kötelező párkapcsolatban lenni és ilyen selejtesekkel összejönni.
 8/42 anonim ***** válasza:
97%

A nagyid hogy jön ide? O is baszogat, vagy mi a franc? :DDD

De hülye vagy.:DDD

A nagyid se kell visszahivni ha nincs rá időd! Csak akkor, ha megteheted! A csaladtag mióta egyenlő olyan fiúkkal, akikkel ISMERKEDSZ?

2023. ápr. 8. 18:35
 9/42 A kérdező kommentje:

Most frissült be az oldalam. De köszi 4, nekem is ez az érzésem hogy offoljam a 2.at is. Aztán így zsinórba offoljam az ilyeneket.

Csak nem tudtam hirtelen jól döntók e gogy 2 perc alatt írok le bárkit.

2023. ápr. 8. 18:35
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Offold csak, nekik teszel szivesseget csak.

De a többit is muszáj lesz, mert nem létezik olyan hogy valaki visszahív bármikor, amikor te hívni fogod!

És olyan buta vagy, mint a sötét éjszaka, ha ezt sem tudod. 😂

2023. ápr. 8. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!