Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hívtam de nem vette fel, de nem hív vissza, hanem csak egy üzit dob, azon hogyan lépjek túl?
A volt barátom és egy másik srác is olyan hogy szóltak ia hogy elég csak ha csörgetem hívnak azonnal.(olyan csomagban vannak hogy mindenkit hívhatnak ingyen vagy olcsón órakra is havi fix díjért)
Ehhez meg hozzá is szoktam valahogy hogy a pasik hívogatnak ezerrel meg félpercenként is.meg több órákra is.
Es ez csak egy a sokból amiket nyújtanak.
Na és szakítottam is a másik meg nem is tetszik, leráztam őket.
Azt hittem már túl vagyok a szakításon, pár hónapja mindez.
Elkezdtem ismerkedni. És állandóan mindenbe belekavarnak nekem ezek, mikor igy beugraszták más pasik a dolgokat.
Szóval olyanok hogy pl ismerkedem erre megkérdezi a srác eljöjjön e értem. Mondtam köszi nem. De amikor meg kellene, kérem, akkor meg nem jön.
Erre beugrik nekem az ex. Eleve ő soha nem kérdezett hanem azt mondta várj meg ottvagyok érted azonnal. Ha hivtam kértem akkor pedig megoldott mindent, hogy jöhessen.
Így azt akivel ismerkedem kialakulnak az iránt negatív érzéseim. Hogy ha akarna jönni eleve nem kérdezne hanem jönne..ha meg felkínálja és kérem akkor miért szívat.
Offolom.
Ismerkedem tovább.
És akkor a telefonos sztorinál megint beugrik az ex
Hívom a srácot. Nem veszi fel bizti nincs telközelben. Teljesen egyértelműnek vettem hogy vissza fog hívni.
Erre mikor befigyelt egy sms, csak lestem a kijelzőt hogy egy sms re méltat csak, és nem hív vissza? Ez de tré :(
Most én valójában akkor mégse hevertem ki az exem, és nem kéne ismerkednem, vagy ezek a bevillanások amik lehoznak a másik emberről, nekem soha nem fognak elmúlni?
Válaszolna bárki is ilyen esetben egy sms-re amikor annyi sincs a másikban olyan spúr vagy nem tudom mi ez, hogy vissza se hív?
Az egyikkel szinte egy hónapja csetlgettem ismerkedtem mikor így bevágja hogy jön értem kocsival. Ami valahogy soha nem történt meg.
A másik meg mindig udvarolt, ismerem, gondoltam nyitok felé. Nagy naivan örömmel hívom, várom mikor ér rá beszélni mikor hív vissza, aztán erre megjelenik a kijelzőn egy sms. Lehozott egyből az örömről hogy én vele beszélgessek.
11#
Hogyne létezne. Eddig is létezett hogy vki képes egy nőt visszahívni. Ez neked lehetetlen? Ez neked lehetetlen akkor úgy néz ki.
Csak valahogy zavar hoy így bevillanak ezek, és nem csak bevillannak, hanem szórom is kifelé az ilyeneket.
Az sms nél most megálltam tiltsam ne tiltsam tiltsam ne tiltsam
Szerintem über gáz és irreális elvárásokat támasztasz a férfiakkal szemben,ne haragudj!
Olyan,mintha azt gondolnád,az egész univerzum körülötted forog.A másiknak is van élete, dolga,gondja,stb.
Még ha nem méltatna válaszra sem,azt mondom,oké,nekem is rosszul esne...Basszus,írt üzenetet,tehát visszajelzett a hívásodra!Annyira gyerek vagy...és ezt nőként írom.
A pasinak felesége, meg lehet, hogy gyereke is van, ezért nem elérhető hétvégén meg az ünnepek alatt. Csak akkor fog hívni, mikor nincs lebukás veszély. Addig maximum egy sms-t tud írni sutyiban.
Te meg hülye vagy, ha kidobod az exed, mert neked ugye jobb jár, neked MINDEN jár, utána meg hónapokig itt vinnyogsz, hogy senki se ér a nyomába.
Borítékolható, hogy megint egy bántalmazó barom lesz a szíved választottja, aki love bombinggal indít, imádrajongszerelmestébolyultodaadóférfi, aztán két hónappal később a fogad is kicsapja. De utána elvisz étterembe és vesz virágot.
17#
Nem vicces a valóságban, de percekig ezen hangosan röhögtem. Köszi. 😀😂
Olyan nekem ne válaszoljon akinek teljesen jó az, ha vissza se hívja egy férfi! Meg valóban illem is.
Valodi nő vagy valodi férfi írjon hogy lenyelgető e vagy ne is gondolkozzak ilyeneken off és kesz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Na mi van, nem volt elég egész nap és az, hogy évek óta ide jársz és az emberek már rendesen ismernek, az, hogy megalázod magad, kurvulsz, hogy beégetnek? Az eléggé gond. Ha meg élvezed, az meg még nagyobb.
Pszichiátriai eset vagy, kár, hogy nem vagy bezárva.
Trollkodjatok akkor.
Titeket senki nem hiv fel se.debilek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!