Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hívtam de nem vette fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hívtam de nem vette fel, de nem hív vissza, hanem csak egy üzit dob, azon hogyan lépjek túl?

Figyelt kérdés

A volt barátom és egy másik srác is olyan hogy szóltak ia hogy elég csak ha csörgetem hívnak azonnal.(olyan csomagban vannak hogy mindenkit hívhatnak ingyen vagy olcsón órakra is havi fix díjért)

Ehhez meg hozzá is szoktam valahogy hogy a pasik hívogatnak ezerrel meg félpercenként is.meg több órákra is.

Es ez csak egy a sokból amiket nyújtanak.

Na és szakítottam is a másik meg nem is tetszik, leráztam őket.

Azt hittem már túl vagyok a szakításon, pár hónapja mindez.

Elkezdtem ismerkedni. És állandóan mindenbe belekavarnak nekem ezek, mikor igy beugraszták más pasik a dolgokat.

Szóval olyanok hogy pl ismerkedem erre megkérdezi a srác eljöjjön e értem. Mondtam köszi nem. De amikor meg kellene, kérem, akkor meg nem jön.

Erre beugrik nekem az ex. Eleve ő soha nem kérdezett hanem azt mondta várj meg ottvagyok érted azonnal. Ha hivtam kértem akkor pedig megoldott mindent, hogy jöhessen.

Így azt akivel ismerkedem kialakulnak az iránt negatív érzéseim. Hogy ha akarna jönni eleve nem kérdezne hanem jönne..ha meg felkínálja és kérem akkor miért szívat.

Offolom.

Ismerkedem tovább.

És akkor a telefonos sztorinál megint beugrik az ex

Hívom a srácot. Nem veszi fel bizti nincs telközelben. Teljesen egyértelműnek vettem hogy vissza fog hívni.

Erre mikor befigyelt egy sms, csak lestem a kijelzőt hogy egy sms re méltat csak, és nem hív vissza? Ez de tré :(

Most én valójában akkor mégse hevertem ki az exem, és nem kéne ismerkednem, vagy ezek a bevillanások amik lehoznak a másik emberről, nekem soha nem fognak elmúlni?

Válaszolna bárki is ilyen esetben egy sms-re amikor annyi sincs a másikban olyan spúr vagy nem tudom mi ez, hogy vissza se hív?

2023. ápr. 8. 18:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
#18! Ha ez megnyugtat, életemben egyszer hívtam én pasit, a páromat, szóval nem kell értem aggódnod😉 De ilyen beteges elvárasaim sincsenek, meg bántalmazó exeim se. Valószínűleg azért, mert nem vagyok egy nárcisztikus pszichopata, mint egyesek. Menjél sonkát főzni, az megnyugtat.😘
2023. ápr. 8. 18:50
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Engem felhív a párom mindennap munkából ebédido alatt! Vagy SMS-t dob, hogy nincs ideje, ne haragudjak. De a páromról van szó, nem olyan férfiról, akivel ismerkedem!
2023. ápr. 8. 18:51
 23/42 A kérdező kommentje:
Nem úgy néz ki. Akkor nem fröcsögnétek, hogy királylány akit visszahívnak, hanem az lenne a norma, és nem debilkednétek itt ha titeket bárki is hívna egyszer is.
2023. ápr. 8. 18:53
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Te írtad, hogy debil mi ránk, lol.
2023. ápr. 8. 19:00
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

"Valodi nők érdekelnek akiknek udvarolnak, akiket értékelnek, hogy nekik ez off lenne e vagy mit tennének?"

És téged az mit érdekel, hogy egy értékes nővel hogy viselkednek? Sose lesz benne részed. Hónapok óta szerencsétlenkedsz a társkeresőn, és nem vagy hajlandó észrevenni, hogy ez a vonat már elment. Várhatod az elefántcsonttornyodban, hogy jön majd a herceg fehér lovon és megment. De az igazság az, hogy annak is örülj, ha a ló megérkezik... A szőke hercegek fehér Lamborghinivel kergetik a 20 éves, feszes testű instacicákat, akinek a bal melle többe van, mint az éves fizud. Te azt képzeled, hogy egy szinten vagy egy ilyen trófeanővel, akivel lehet villogni, meg presztízs a kanok előtt, hogy neki erre is telik. De az igazság az, hogy egy leharcolt, lelakott gengszterribi vagy, akiről mindenki tudja, hogy kikkel adta össze magát. Igényes férfi nem kezd veled, nem hogy még ugráljon neked meg futkosson utánad. Akikkel ismerkedsz, azok szinteden felüliek. Úgy vannak vele, hogy örülhetsz, ha egy alkalmi szexre megkapod öket. Fuss utánuk te!

Csak közben te ugyanezt képzeled magadról, hogy örülhet, ha megkap a pasi, és teperjen érted meg küzdjön.

Ebből meg csak az lesz, hogy kölcsönösen xartok egymás fejére.

Kicsit nézz már magadba! Vagy legalább a tükör előtt, jó megvilágítás mellett, nézz már magadra! Lehet, hogy a múltszázadban valamikor te voltál a királylány, aki után futkostak a terepjárós, kopasz, pénzes "üzletemberek", de 30 fölött ebben a szakmában nyugdíjasnak számítasz.

Innentől baromi ciki, hogy viháncolsz meg rázod magad, mint egy csitri.

2023. ápr. 8. 19:08
 26/42 anonim ***** válasza:
93%

#24! Én leírtam, hogy nem azért vagy "királynő", mert visszahívnak, arról nem tehetek, hogy te a két agysejteddel nem fogtad fel.

Még egyszer a kérdés: Miért gondolod, hogyha téged keresnek és neked sírdogálni van kedved otthon, nem illik írni egy üzit, hogy nem alkalmas? Téged meg azonnal vissza kell hívni, sőt kaszát-kapát eldobva érted menni akárhová is? Te vagy az anyakirálynő?

Téged be kéne zárni az a nagy helyzet. Minden egyes kérdésednél te mész szembe a forgalommal. Őszintén kérdezem: Szerinted az reális, hogy mindig a másik 100 a hülye és az 1 a normális?🤔

2023. ápr. 8. 19:13
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

"Más még smsre sem méltat, nemhogy visszahívjon."

Oké, de azok mennek is a süllyesztőbe. Biztos ezt akarják a kérdésben szereplő pasik is. Add meg nekik ezt a szívességet és dobd az ilyeneket.

2023. ápr. 8. 19:14
 28/42 A kérdező kommentje:
Vki leírná 2 sorban légyszi? Valami abúzus megin' a soha vissza nem hívottaktól? Arra igy nem vok kivi.
2023. ápr. 8. 19:19
 29/42 anonim ***** válasza:
83%

Neki utolsó nem csak az a baja, hogy a gazdag pasasoknak nem kell, az a baja, hogy egyik sem ér fel a gengszter exéhez, aki bántalmazta, szerinte amikor szakított vele zaklatta, berúgta az ajtót, leste, követte bárhová ment. Mert a kérdező szerint az a "szerelem" amikor jól összeverik, meg lehordják bárminek.

Az ex haverja is meg akarta nyomni, az összes ismerőse lepukkant drogos, bzik, akikkel ki sem jött jól, de elviselte őket, mert képtelen normális emberi kapcsolatokat kialakitani.

Visszajárt az exhez szexelni, ki akarta bérgyilkosokkal nyiffantani és ma vissza akart hozzá ismét menni mert kapcsolatrendszere van, pénze, ami neki kell! Egy szekrényt nem képes odébbtolni segítség nélkül, segítséget nem kér a családjától, pénzt nem akar érte kiadni, inkább krvulna, lefeküdne az exxel, de közben "utálja" mint a szart.

Az anyja, a nagyija szerinte nyomás alá helyezi, mert nem tudják mi a helyzet vele, de ő elvarja, hogy egy idegen hívja vissza! Azelőtt meg azt írta, hogy nem írt semmit egy fiúnak, mert depibe esett, mert a munkahelyén nem szeretik őt.

És chatel, de nem veszi senki figyelembe, mert olyan elvarasai vannak, amiket nem lehet megugrani. Természetesen ő azokat az elvarasokat, vagy alap dolgokat nem tartja be, mert egy narcisztikus, depressziós qrva!

2023. ápr. 8. 19:20
 30/42 anonim ***** válasza:
74%
(26-ra értettem).
2023. ápr. 8. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!