Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel mégis mit lehet kezdeni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel mégis mit lehet kezdeni? Csak fogadjam el a dolgot, mert hülye voltam?

Figyelt kérdés

Szóval, 20 éves vagyok, és Bp agglomerációjában élek, de ez a város mégis olyan mintha vidék lenne, itt mindenki mindent tud mindenkiről. Volt egy srác aki kettővel mellettünk lakott kb. Én nem igazán voltam itthon társasági ember, nem voltam benne egy társaságban sem igazán. Mivel budára jártam suliba volt pár “városi barátnőm” ahogy itt hívják, de ennyi. Szóval mikor 18 voltam ez a srác aki mellettünk lakott meghívott egy buliba. Én addig nem igazán ittam mást mint bort, azt is főleg fröccsnek. Szóval csináltak egy ilyen házi koktélt amiben csomó baracklé volt, azt hiszem tequila meg pezsgő is. Azt mondták nem olyan erős, de nekem eléggé az volt, csak szerettem volna oda tartozni, ezért mikor mondták hogy igyak, ittam. Na ennek az lett a vége, hogy nagyon nagyon berúgtam, és az a srác lefeküdt velem, bár nem igazán tudtam mit csinálni mert fekve is forgott velem a világ. Szégyellem azt az estét, lényegében törülközőben kecmeregtem haza, apa jól leszidott, és többet nem beszéltünk róla.

Most viszont eléggé “összemelegedtünk”, hogy úgy mondjam, egy sráccal aki már gimisként is nagyon tetszett. És a múltkori randinkon megcsókolt, aminek a híre gyorsabban körbeért mint mi haza.😅😆 És valahogy egészen véletlenül mára eljutottak hozzá a képek amik azon a bulin készültek két éve, amiket még én sem láttam. Nem tudom kinek és mivel ártottam, de ez az egész annyira megalázó, és reméltem, hogy elfelejthetem… Dehát nem lehet. És persze mikor kicsit úgy néz ki sikerülhet egy tök aranyos, helyes sráccal, megkapja ezeket és azt mondja “gondolkodnia kell”. Mindenki számára nyilvánvaló mi lesz a nagy gondolkodás vége… Szerintetek mit csináljak? Itt bérlek lakást, itt dolgozom, segítek apának. Apa miatt nem szívesen költöznék el, de szeretném élni, amellett hogy egyszer tényleg hibáztam, ami nagyon bánt.

2023. máj. 20. 11:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Hát ezt úgy hívják hogy cumi…
2023. máj. 20. 11:46
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Hát akkor ez a srác nem tudja elfogadni a múltadat.

Jaj, mintha ő maga lenne a megtesresült jóság. Gondolom ő nem csókolózott még senkivel, nem feküdt le senkivel. Ha így is van, majd fog. Több lánnyal is.

Engedd el az ilyet.

Majd lesz akit nem érdekel.

2023. máj. 20. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Fa.szság. En 23 evesen vesztettem el a szuzessegem, komoly parkapcsolatban egy korabelivel. Egyszer kerdeztem:orulsz h te voltal nekem az elso? Sok fiu nem szereti ha elotte a lany tobb sraccal volt. Azt mondta: ne haragudjak, de ez neki nem szamit. Meg az se kinek milyen a multja, ot nem zavarta volna a tobb srac. Az a lenyeg h vele vagyok most es kesz.
2023. máj. 20. 12:01
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk egy "magatehetetlen" személlyel együtt lenni: erőszak
2023. máj. 20. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szóval téged konkrétan megerőszakoltak és erről felvételeket készítettek, amiket nyilvánosan terjesztenek. Magyarán két súlyos bűncselekményt követtek el ellened. Ne magad okold, hanem először is érdemes lenne feljelentést tenned.

A mostani srácnak meg nyíltan elmondani, hogy mi történt és ha nem áll melléd, akkor nem is érdemel meg.

2023. máj. 20. 12:19
 6/13 anonim ***** válasza:
98%

Aranyos, helyes srác, akinek ez jut eszébe, hogy ha egy nőt leitatnak, megerőszakolnak, és ezt levideózzák, hogy neki gondolkodnia kell...

Aham.

Neked nem kéne gondolkodni a folytatáson, mivel úgy néz ki, hogy egy haverom körbe tartozik velük, és úgy gondolja, hogy te vagy a gáz, mi sem természetesebb, mint egy részeg, magatehetetlen lányt kihasználni.

Az eszedbe se jutott, hogy aki az italod keverte, az esetleg drogot is tehetett bele?

Szépen kérd el ettől a jómadártól a felvételt, kérdezd meg, hogy kitől kapta. Ha nem akarja odaadni, akkor nyugodtan mondd azt, hogy a felvétel készültekor nem voltál 18, tehát ha nem pakol ki, hogy ki csinálta és kinek küldte még el, akkor kinéz neki egy frankó feljelentés.

Utána meg emelt fővel hagyd ott a bús faxba, mert ha rendes, aranyos pasit akarsz, akkor kicsit tovább kell keresned. Meg ha ilyen jó kis közösség, akkor nem helyben!

(Amúgy apádnak kellett volna egy szál törölközőben elvinni látleletet vetetni, vérvételt beleértve, feljelentést tenni, meg esetleg szájba taposni picit azt, aki ezt tette a lányával. Puszilom őt is! Büszke lehet magára!)

2023. máj. 20. 12:44
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
#6 csak a feljelentéssel ma már sokra nem megy :)
2023. máj. 20. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7: Dehogynem. Az erőszak az erőszak, nem évült még el, nagyon sok áldozat csak később jön rá, hogy őt valójában megerőszakolták. Ráadásul erről van bizonyíték is, a felvétel. A másik, hogy a tudta és beleegyezése nélkül készítettek róla felvételt, ezt illetéktelenül birtokolják és továbbítják másoknak. Ez pedig önmagában is bűncselekmény, még akkor is, ha beleegyezett az együttlétbe. Ez is megér egy feljelentést.
2023. máj. 20. 12:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Maga a képek nyilvánossá tétele is bűncselekmény, de elég, ha valakinek megmutatja.

Plusz az erőszak.

Én sem értem apád miért nem tett semmit.

A srác pedig egy köcsög. Hagyd a francba.

2023. máj. 20. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Ott a felvétel, aminek a puszta létezése bizonyíték és a birtoklása is bűncselekmény. :)

A srác meg bűnrészes. :)

Akkor is, ha csak kapta a felvételt. :)

Tudott róla, de nem tett feljelentést. :)

Nem évült el, nyugodtan lehet menni feljelentést tenni. :))))

Kérdező: gyorsan szabadulj ki ebből a közegből! Egyáltalán nem normális ez az egész, ahogy az se, hogy még te érzed magad kínosan, meg te akarsz kuncsorogni egy ilyen "rendes srácnak". Ha lenne benned egy kis női büszkeség meg egy kis egészséges önbizalom, akkor te dobtad volna ki ezt a gyökeret, aki a tudtodon kívül készült videók alapján ítél meg, és még ő tartja magát felsőbbrendűnek.

Inkább keress egy olyat, aki nem tesz úgy, mintha nem kúrta volna le részegen a fél falut. Miközben a töredékéért elítél egy nőt.

2023. máj. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!