Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel mégis mit lehet kezdeni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel mégis mit lehet kezdeni? Csak fogadjam el a dolgot, mert hülye voltam?

Figyelt kérdés

Szóval, 20 éves vagyok, és Bp agglomerációjában élek, de ez a város mégis olyan mintha vidék lenne, itt mindenki mindent tud mindenkiről. Volt egy srác aki kettővel mellettünk lakott kb. Én nem igazán voltam itthon társasági ember, nem voltam benne egy társaságban sem igazán. Mivel budára jártam suliba volt pár “városi barátnőm” ahogy itt hívják, de ennyi. Szóval mikor 18 voltam ez a srác aki mellettünk lakott meghívott egy buliba. Én addig nem igazán ittam mást mint bort, azt is főleg fröccsnek. Szóval csináltak egy ilyen házi koktélt amiben csomó baracklé volt, azt hiszem tequila meg pezsgő is. Azt mondták nem olyan erős, de nekem eléggé az volt, csak szerettem volna oda tartozni, ezért mikor mondták hogy igyak, ittam. Na ennek az lett a vége, hogy nagyon nagyon berúgtam, és az a srác lefeküdt velem, bár nem igazán tudtam mit csinálni mert fekve is forgott velem a világ. Szégyellem azt az estét, lényegében törülközőben kecmeregtem haza, apa jól leszidott, és többet nem beszéltünk róla.

Most viszont eléggé “összemelegedtünk”, hogy úgy mondjam, egy sráccal aki már gimisként is nagyon tetszett. És a múltkori randinkon megcsókolt, aminek a híre gyorsabban körbeért mint mi haza.😅😆 És valahogy egészen véletlenül mára eljutottak hozzá a képek amik azon a bulin készültek két éve, amiket még én sem láttam. Nem tudom kinek és mivel ártottam, de ez az egész annyira megalázó, és reméltem, hogy elfelejthetem… Dehát nem lehet. És persze mikor kicsit úgy néz ki sikerülhet egy tök aranyos, helyes sráccal, megkapja ezeket és azt mondja “gondolkodnia kell”. Mindenki számára nyilvánvaló mi lesz a nagy gondolkodás vége… Szerintetek mit csináljak? Itt bérlek lakást, itt dolgozom, segítek apának. Apa miatt nem szívesen költöznék el, de szeretném élni, amellett hogy egyszer tényleg hibáztam, ami nagyon bánt.

2023. máj. 20. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez nemi erőṣzak. Ha ugyanígy elmagyaráztad a fiúnak a helyzetet mint ahogy leírtad és nem ért meg, akkor hagyd őt a fenébe. Normális, empatikus ember teljesen megértene és a te oldaladon állna.
2023. máj. 20. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

Amúgy meg: ha piás volt, de akarta a szexet, horribile dictu élvezte is, akkor mi van? Nem egy háromgyerekes férjes asszony, akinek szégyenkeznie kéne emiatt. Fiatal, független, (most már) felnőtt nő. Ihat is meg dughat is. Egyik sem bűncselekmény!

Viszont valakiről videót csinálni a tudta nélkül és terjeszteni, az még mindig az.

2023. máj. 20. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

Ha csak amiatt nem kellesz neki az szimpla álszentség. Én se vagyok még olyan öreg, de emlekszem, hogy azért 18 évesen még sokkal naivabb voltam. Gimnazista koromban en is csináltam sok hülyeséget (mint pl házibulis durva berúgás) de az ismeretségi körömből szinte mindenki. Soha senkit ezért nem bántottak, nevettünk rajta utólag, ennyi. Gimisként szinte mindenkivel megesik egy-egy ilyen/ilyesmi.

Aztán az egyetemen is voltak durva bulik sőt (lassan végzek a mesterrel) nekem a héten is:D Annyi a különbség, hogy most már nem iszom annyit, hogy ne tudjak magamról, nem rúgok be mint a fene. De istenem arra (is) való a fiatalság, hogy bulizz, ismerkedj, jól érezd magad, felfedezd magad.

Ő sem szent. Ő anno simán megfektetett amikor nyilván tudta, hogy a világodat se tudod. Biztos vagyok benne csinált rosszabbakat is, mint te. Szóval álszent. Nekem nem kéne egy ilyen ember, aki más szemébe a szálkát is, de a sajátjába a gerendát se.

2023. máj. 20. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!