Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, mi a véleményed a történet női szereplőjéről?
Figyelt kérdés
A fiú 20 éves. Diák.
A nő 35 éves. Tanár.
Találkozgatnak, de titokban, egyrészt az iskola, másrészt a nő "komoly" pasija miatt.
A fiú korrekt, elmondja, hogy sosem veszi el, és sosem akar babát.
Erre a nő szakít, és igent mond a "komoly" pasinak.
Majd 20 évvel később, ott áll 2 gyerekkel, elváltan, egyedül.
A fiú sosem nősült meg, gyereke sincs. Senkije sincs.
Megérte a nőnek?
Köszi, ha válaszoltok!
jan. 15. 14:18
1/12 anonim válasza:
Nyilván megérte. Azóta is várhatna a kissrácra, nem lenne mögötte 20 éves akár klassz házasság és nem lenne gyereke.
Nyilván hogy megérte.
2/12 anonim válasza:
SZerintem a nőnek igen, de a pasinak? Vagy most mi is a kérdés? Ki szenved itt, a férfi vagy a nő?
3/12 anonim válasza:
Ő tudja, hogy megérte-e neki. Milyen volt az a házasság? Egy rémségesen rossz bántalmazó kapcsolat? Vagy egy aránylag kiegyensülyozott 20 év, amiből született két gyerek? Csak a történet szereplői tudják.
4/12 anonim válasza:
Ez egy nagyon romantikus leírás. Én is gyűjtöm tanárokat, de el nem veszem őket.
5/12 anonim válasza:
55 évesen itt áll két gyerekkel elváltan. Na bumm. Ha a kis kurafit választja akkor kufircolt volna vele saccperkábé egy évig, nagyon maximum, és lehet hogy se férje se gyerekei nem lettek volna. Mit bánna meg ezen mégis. Szóval mi a kérdés?
6/12 anonim válasza:
Annak az akkori kapcsolatnak semmi jövője nem lett volna, a nő jól választott. De én sem értem, hogy mi a kérdés.
7/12 anonim válasza:
Lehet, hogy megbánta a házasságot meg a gyerekvállalást. Lehet, hogy élete legjobb döntései közt tartja számon, hogy családot alapított. Mi ezt innen hogy mondjuk meg?
8/12 anonim válasza:
Ez most megint arra lesz kifuttatva, hogy milyen hülye a nő, mert... De miért is?
9/12 anonim válasza:
Miért ne érte volna meg? Gyereket akart lett is...majd lesz pasi is.
10/12 anonim válasza:
Miért ne érte volna meg? Azzal a pasival sose lett volna hosszútávú jó kapcsolata, hiszen az alapvető igények, elvárások nem egyeztek. Gyerekeket akart, lett is neki kettő. Ezt az ex sose adta volna meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!