Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki olyan családban nőtt fel, ahol nem érdeklődtek iránta, akkor nem lesz furcsa neki egy párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Vagyis, ha mondjuk gyerekkorában a szülei nem igazán foglalkoztak vele, mert mindig az anyagiak megteremtésével vagy a kisebb testvéreivel voltak elfoglalva és nem igazán érdeklődtek iránta, ez hogyan hat a későbbi párkapcsolataira? Mert végülis, ha azt szokom meg, hogy nem érdeklődnek irántam, akkor az furcsa és talán kicsit ijesztő is, ha kérdezik hol voltál, milyen napod volt, hogy érzed magad, stb. Nehéz lehet megtanulni kezelni ezt a helyzetet és kommunikálni.okt. 20. 12:42
1/7 anonim válasza:
Aki el volt hanyagolva annak ajánlatos lenne szakemberhez fordulni és önbizalmat tunningolni, valamint olvasni az emberi kapcsolatokról és csak aztán ismerkednie mert ha nem teszi és szakítanak akkor még lejjebb csúszik mint volt. Abból kimászni még nehezebb lenne mint abból az állapotból mint jelenleg van.
2/7 anonim válasza:
Néhány nagyon extrém példát eltekintve nem tudom elképzelni, hogy egy többgyerekes családban valaki úgy nőjön fel, hogy nem kérdeztek tőle soha semmit, még a kisebb testvérei sem kommunikáltak vele.
4/7 anonim válasza:
Én az érzelmi oldalról voltam elhanyagolva. Egyke vagyok, de az érzéseimről gondolataimról ha beszéltem csak kigúnyoltak a szüleim. Nem furcsa a párkapcsolat, mert tisztában vagyok ezzel, hogy ez nem volt normális soha. Nekem az a furcsa mégis, ha valakinek kedves támogató szülei vannak, akik büszkék rá. Hiába tudom, hogy ez a normális, mégis furcsa, hogy én velem soha nem történt otthon ilyen. Mindig csak az ordítozás és leb*szás. Nyilván az érzelmi oldal fontosabb nekem, minden emberi kapcsolatomban, de összességében is rengeteg szeretet adok a másiknak. Oda és vissza működik ez.
7/7 Senior Séf válasza:
Nem furcsa, hiszen az (lett volna) természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!