Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedéskor és párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor és párkapcsolatban milyen esetekben tolerálható a hazugság egy nőtől?

Figyelt kérdés
Ugye manapság nem illik a nőket számon kérni semmiért. Egyre több esetben illendő elfogadni a hazugságot tőlük, és nem firtatni az okát. De milyen eset ahol elfogadható ez, és milyen eset ahol nem? Sorolnátok nekem példákat?

okt. 17. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem elfogadható: Nem szívem, nem k_úrok a postással.

Elfogadható: Szerintem is jól néz ki a kedvenc lila pólód.

okt. 17. 13:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, ha egy idegen hazudik?
okt. 17. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
A hazugság nem tolerálható senkitől, semmilyen helyzetben. Az emberek ahelyett, hogy őszintén beszélnének egymással, nyilván nem mindegy milyen módon kommunikálsz, de az őszinteség az egyik legfontosabb dolog. Azért tartunk ott, ahol tartunk napjainkban, mert sokan még önmagukhoz sem őszinték. Akkor hogy lehetnének a másikkal is azok? Ezért a sok kudarc ismerkedésnél is. Pl. ahelyett, hogy finoman, de közölné valaki, hogy bocs, de nem akarok veled többet találkozni, sunnyog, húzza az időt, vagy eltűnik. Nem azt mondom, azt kell a másikhoz vágni, hogy olyan randa vagy, ezért nem akarok tőled semmit. De ha nem akarok, akkor azt jelzem valahogy. Hogy miért nem akar velem valaki találkozni, nem tök mindegy, ha nem akar? Én így állok hozzá.
okt. 17. 13:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Illik? Már mégis miért “illene” tolerálni bárkitől a hazudozást?
okt. 17. 13:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A feleségemet egy buliban ismertem meg, ahol azt hazudta, hogy barátaival jött, akik előre mentek tombolni és mivel őneki sok volt ezért maradt hátul egyedül.

Az első hivatalos randinkon elmondta, hogy valójában teljesen egyedül volt, de egy vadidegen srácnak ezt mégse mondhatta el :)

Totál megértettem ezt a füllentést

okt. 17. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Elfogadható: név, lakcím módosítás, bármi ami azért van mert még nem alakult ki a bizalom.

Elfogadhatatlan: szingli vagyok te vagy az álmom, közben házas, vagy szerelmes másba, vagy bármi olyan átverés ami a párkapcsolat sikerességére vonatkozik. Hiszen ugyebár a sikeres párkapcsolat a cél, és nem az hogy a pasi 100 alig ismert nőt lenyomozzon interneten szórakozásból, és dohogjon magában mert nincs meg minden adat, csak mert egy kontrollmániás barom.

okt. 17. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért hazudsz már a kérdésed kifejtésében is? Semmi ilyesmi nincs manapság.
okt. 17. 16:43
 8/12 A kérdező kommentje:
De igenis van. Nem engem kéne hazugoznod, hanem kicsit őszintén magadba nézned! Mondom a példát, egy férfi ismerkedik egy nővel. Kölcsönös flörtölés, bókolás, érdeklődés stb, szóval jó minden. Aztán mondjuk az egyik randi előtt a nő beközli, hogy sajnos aznap éppen nem ér rá. Nagymamának segít nyuszikat gondozni, mert korábban már megígérte. Legyen inkább a jövő héten a randi. És akkor látod hogy végig zöld messengeren, világít a szobájában az ablak, akármi. Tehát biztosra tudható, hogy hazudott. Na most ha te ezzel szembesíted, ő jelenetet fog rendezni, téged vádol meg minden rosszal, majd letilt. A legtöbb férfi így megtanulta, hogy a nőknek elnézzük a kisebb nagyobb hazugságokat. Csak manapság ebben hol is van a határ?
okt. 17. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy nem az a hazugság, hogy hazudnak a nők, amúgy pont annyira mint a férfiak. Mondjuk ez is hülyeség, mert úgy igaz, hogy vannak hazug nők (és férfiak). Az a hazugság, hogy ezt nem illik számon kérni, sőt, illendő elfogadni. Márpedig számon lehet kérni és véletlenül sem kell elfogadni. Már miért kellene? Hazudozzon másnak, én ezt nem tűröm. Te is dönthetsz ugyanígy, senki nem kötelez az ellenkezőjére. Hazug ember, kuka. Nem olyan bonyolult.
okt. 17. 19:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát pedig én nagyon úgy tapasztaltam, hogyha te manapság bármilyen hazugsággal higgadtan szembesítesz egy nőt, akkor az vagy dühöngeni kezd, vagy eljátssza az áldozatot, hogy te bántalmazó vagy. A hárítás, tagadás ami közös a kettőben, és hogy a végén le leszel tiltva. Hidd csak el, a legtöbb férfi inkább szemet huny az ilyenek felett, amíg nincs komoly súlya. Ha nem így tenne, egyedül maradna.
okt. 17. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!