Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap próbáltam borotválni a péniszemen a szőrt és nem sikerült, miért?
Ültem a kádban jó meleg víz volt rákentem a borotvahabot és csak a habot húzta le a szőrt meghagyta, egy szálat se szedett le, pedig előtte lenyírtam ollóval így nem is olyan hosszú. Olyan pengével próbáltam amivel az arcomat is szoktam (nem ugyanazzal csak olyannal). Próbáltam a szőrrel megegyező és ellenkező irányban is de sehogy se szedte... Mit tegyek? Nem túl nagy és amúgy se szeretem ha dzsumbuj van ott lent ezért akarom borotválni. (14-14,5 cm erekció közben) nyugis állapotban pedig 5-6cm ha lehet. Na mindegy. Ja és a végbélnyílásom is szőrös, de az annyira nem zavar.
Miért lehetett ez mit csináljak?
15,f
Tegyek képet esetleg?
Sok fiunal nem tudom megerteni minek kell ilyen kepet felrakni?
Ha egy ember megnezi azt a kepet szerintem nem azt fogja nezni hogy mennyire van leborotvalva hanem azt latja hogy merev allapotban van a farkad.
Ha mar arrol volt szo hogy hogy szed le a szort a farkadrol akkor legyszi allo farok nelkul...
ez az oldal nem arra lett letrehozzva hogy egyesek felrakjanak a farkukrol kepet....
18/f
utolsó ,tán kicsi a farkad és csak irigykedsz????
:D kül mindenki maga dönti el h felrakja -e a farkát avagy sem .....és egyéni szoc.problem h megnézed-e ....mert mondhatnám azt is h búúúúúúúza vagy mert megnézted h a farka van-e fölrakva ......
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:18
neked se lehet sok eszed meg tamogatod ezt a buz|t?
Am nekem nagyobb a farkam en is borotvalom de akkor se rakok fel rola kepet....
ha annyira fel akarja rakni tegye fel egy olyan oldalra
pld pina.hu-nra is sokan felrakjak (reklamozzak magukat)
En irigy?:))
Respect és tisztelet borotválhatatlan fa$zúnak
A halálos fa$zlinkelő stílus megalapítójának
A szőrtelen sátortechnika megújítójának
A fa$zverő stílusok nagy tudójának
Ba$zki hát ez nem volt egy light menet xD aztak.rva xD
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:33
jah ne legyél már ennyire hülye ha nem érdekelt volna a farka meg se nézted volna ....és miután megnézted még te vagy felháborodva?? és még én vok szánalmas pfff
(akit leoltottál)
Hadjal mar...
normalis ember nem rak fel kepet a f@szarol
ennyi...
Kedves 18/f.
Ezzel a sok b*zizással stb csak magadat járatod le :) azzal meg főleg, hogy itt oltod a többit. Ha látok egy olyan témát, ahol a pénisz vagy ennek a szónak a szinonimái találhatók kezdjük ott meg se nyitom, nem hogy még a képet is nézegetem és még én akarom beoltani a többi embert :D na köszi puszi :)
és akkor tarts hülyének nem érdekelsz :D
Lányok jöhetne még vélemény :P
cicafiú épp az h én védtelek ,én szórakáztam a 18F-fel
1.zsűri :D
tegnap 00:18
Üzenném 18f-nek, hogy ha elég keménynek érzi magát csapjon fel ő is egy képet a felcsapott farkáról. Ha meg nem ne szóljon be olyannak aki bevállalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!