Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen nem korai borotválni a szemérem szőrzetet?
18:26
De hülye vagy! :D
Nem lovagolunk meztelenül, csak van medence, és mikor öltöztünk át fürdéshez, akkor szóba került a dolog.
Atyavilág.
Most komolyan, mások lovagló lányoknak mi köze van ahhoz, hogy te borotválod-e vagy sem. Egyébként az egyik legrosszabb dolog, amit a szeméremszőrzettel tehetsz az a borotválás. Leborotválod, ok, simán begyulladhat néhány szőrtüsző, ami elég kellemetlen, borotválás után kipattoghat a bőrös, és ráadásul másnap már borostás. Anno 14 évesen én is elkezdtem borotválni, hát, már megbántam.
Sokkal jobban jársz, ha elmész legyantáztatni, vagy leepilálod. Igaz, hogy fájdalmas, és gyantázás, epilálás után is kipattoghat, kipirosodhat a bőr, valamint esetleg néhány szőrtüsző begyulladhat, de legalább hetekig sima lesz, és nem lesz vele gondod. A másik, nagyon jó megoldás, rövidre vágod ollóval, a bikinivonalnál pedig gyantáztatod, epilálod.
Most én is arra próbálom rávenni magam, hogy a bikini vonalamat leepiláljam. Fáj, fáj, de milyen jó lesz utána, ha hetekig sima lesz.
Egyébként csak akkor kezd el szőrteleníteni, ha téged zavar, hogy szőrös. Csak azért, mert mások szőrtelenítik a nemi szervüket, nem kell neked is.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!