Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap próbáltam borotválni a péniszemen a szőrt és nem sikerült, miért?
Ültem a kádban jó meleg víz volt rákentem a borotvahabot és csak a habot húzta le a szőrt meghagyta, egy szálat se szedett le, pedig előtte lenyírtam ollóval így nem is olyan hosszú. Olyan pengével próbáltam amivel az arcomat is szoktam (nem ugyanazzal csak olyannal). Próbáltam a szőrrel megegyező és ellenkező irányban is de sehogy se szedte... Mit tegyek? Nem túl nagy és amúgy se szeretem ha dzsumbuj van ott lent ezért akarom borotválni. (14-14,5 cm erekció közben) nyugis állapotban pedig 5-6cm ha lehet. Na mindegy. Ja és a végbélnyílásom is szőrös, de az annyira nem zavar.
Miért lehetett ez mit csináljak?
15,f
Tegyek képet esetleg?
talán egy új borotvával kéne próbálkozni.
De inkább hajnyíróval szedd le.0 sal.
hát...tudnék mit kezdeni vele am naobbnak néz ki mint amit írtál...jól sikerült borotválni 10-es skálán legyen 8 :D nekem átjött XD
(tegnap 16:38)
köszi :)
várom a többiek válaszát esetleg kort is odaírhatnátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!