Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők között több a látens,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők között több a látens, "rejtőzködő" incel?

Figyelt kérdés

Kifejtem a dolgot: a csajok közt rengetegen vannak, akik ugyanolyan szélsőséges elveket vallanak, ugyanúgy gyűlölködnek, mint az incelek.

Ők hazudoznak olyasmit, hogy minden férfi életképtelen, akinekningyen női cseled kell. Siránkoznak, hogy mindegyik férfi igénytelen, bárkivel lefeküdne, a lényeg, hogy lyuk legyen. De közben amiatt is panaszkodnak, hogy minden férfi csak a top insta csajokat akarja, más nőre rá se néz.

Na meg hogy ha nem vagy top csaj, akkor csak selejtes pasi jut neked. (Ez pont úgy hangzik, mint az incelek siránkozása a stacykről meg chadekről.)

Az egyetlen szerencséjük ezeknek a nőknek, hogy életük során egyszer-kétszer valami kiéhezett pasas lefeküdt velük, ezért aztán most nagy szájjal hirdethetik, hogy ők nem incelek ám, hiszen ők szexeltek már, bizony!

Ettől eltekintve viszont agyilag és lelkileg totál incelek, eltorzult, beteges gondolkodásmóddal.

Jól érzem, hogy sokan vannak ilyenek? A gyakorin is folyamat beléjük fut az ember, meg társkeresőn is ez a fajta osztja passzív agresszív hangnemben az észt az "igazi férfiakról".

okt. 19. 07:25
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

#49 nos, akkor jó nagy buborék, amiben élek 🤷🏼‍♀️

#50 teljesen felesleges ilyen visszataszító módon személyeskedni. Szerintem ez sokkal inkább a szocializálódáson múlik. Például kíváncsi lennék, hogy hány nő számára "red flag", ha a férfinak van 10+ éves barátsága nővel/nőkkel. Amennyire én megfigyeltem, és ez csak laikus tapasztalat, nem tudományos, azok, akik vegyes társaságban szocializálódtak tiniként (és nem azért, mert tetszett nekik onnan valaki), azok sokkal jobban érzik, hogy a nemek ellenére mind emberek vagyunk, nem pedig külön faj. No meg sokkal jobban is kommunikálnak általánosságban. De nálunk visszatérő probléma volt, hogy az aktuális barátnő vetélytársnak látott engem, holott semmi sem állt távolabb ennél.

okt. 19. 20:29
 52/58 anonim ***** válasza:
57%

Egy dolog, hogy barátként milyen valaki, meg a másik, hogy párként milyen. Hosszú évekig voltam én is ilyen kis naivka, hogy mi milyen jól megvagyunk, az én férjem az isten lába. Aztán jól pofára is estem, mikor kiderült, hogy ami közte van, az közkézen forog ...

Sajnos nem egy házaspárról tudom, hogy ugyanez náluk a helyzet. Konkrétan több olyan férjet ismerek, aki a feleségét is csalja, de még nekem is írogatni akart, meg elhívott ide-oda. Tehát legjobb esetben is három nőt hülyítene.

Kicsit abszurd, hogy általában ők azok, akikkel lehet haverkodni, beszélgetni, meg ha elsőre is érti, hogy az én bugyimba nem jut be, akkor engem vêgül is nem érdekel, hogy mit csinál másokkal.

De az is tény, hogy ezek a pasik akkor se kellenek párkapcsolatra, ha "felszabadulnak". Elég gyakori mostanában a válás a környezetemben.

okt. 19. 21:42
 53/58 A kérdező kommentje:

52 incike, azt valahogy mindig nagyvonalúan kikerülitek, hogy a félrekúráshoz ketten kellenek, és a bikucik általában házas asszonykával ungabungáznak...

"Kicsit abszurd, hogy általában ők azok, akikkel lehet haverkodni, beszélgetni"

Nem, ez nem abszurd, csak annak a jele, hogy számodra megbízhatatlan, csapodár férfi az izgalmas, a barát-alapanyag. A tisztességes férfi meg unalmas, szürke, lapos.

okt. 20. 07:20
 54/58 anonim ***** válasza:
37%

Ugyanolyan buborékban élek, mint az 51-es, és az enyém sem kicsi.

Ha ez naivság, akkor szívesen vagyok naiv.

okt. 20. 07:32
 55/58 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, a hozzászólásaid alapján te nem igazságkeresésben vagy, hanem csak vagdalkozni jöttél. Kár.
okt. 20. 07:43
 56/58 anonim ***** válasza:
73%

37 - Külsőre ne rossz, de abszolút nem az esetem. Szóval ha szembejönne velem, simán elmennék mellette.

50 - mert gondolom te nem vagy sörhasú, sörszagú, borostás, izzadságszagú, ápolatlan tapló. Te tuti nem.

De a minősítéseidre: sose dohányoztam, mert nem akartam, nem festettem a hajam, nem sminkelek. Na, és az utolsónál ki is estem a jó nő kategóriából, mert a vakolat az kell nektek.

okt. 20. 13:29
 57/58 anonim ***** válasza:
100%

#52 az én ismerettségi körömben nincs olyan, aki csalná a feleségét. Olyan volt, aki ismerkedés alatt több vasat tartott a tűzbe, és ezért is kapta a társaságtól a hideget-meleget. Elég erősen toltuk afelé, hogy tisztázza a helyzetet, akár úgy, hogy egyikük sem a megfelelő. Meg is tette, tisztázta is mindkét féllel a helyzetet. Nálunk a társaság kollektíven nem nézi el az ilyesmit. Ha baj van, beszéljétek meg, oldjátok meg, vagy váljatok külön. De alapvetően a megoldás felé szoktuk terelni a dolgokat, hacsak nem extrém esetről van szó.

Mindenesetre nem hiszem, hogy ilyesmiben meg tudlak győzni, valójában nem is szándékozom. Ha naiv vagyok, akkor vállalom én is, de akkor nagyon jó színészekkel vagyok körbevéve 15+ éve. Szerintem nemtől függetlenül vannak gerinces és gerinctelen emberek, plusz a gerinces emberek is képesek hibázni. A megfelelő közeg az utóbbiaknak segít túllendülni ezeken az időszakokon, többek között azzal is, hogy felvállaltatják velük a felelősséget a tetteikért.

okt. 21. 21:49
 58/58 anonim válasza:
Incel forradalom!!!!
okt. 22. 18:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!