Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők között több a látens, "rejtőzködő" incel?
Kifejtem a dolgot: a csajok közt rengetegen vannak, akik ugyanolyan szélsőséges elveket vallanak, ugyanúgy gyűlölködnek, mint az incelek.
Ők hazudoznak olyasmit, hogy minden férfi életképtelen, akinekningyen női cseled kell. Siránkoznak, hogy mindegyik férfi igénytelen, bárkivel lefeküdne, a lényeg, hogy lyuk legyen. De közben amiatt is panaszkodnak, hogy minden férfi csak a top insta csajokat akarja, más nőre rá se néz.
Na meg hogy ha nem vagy top csaj, akkor csak selejtes pasi jut neked. (Ez pont úgy hangzik, mint az incelek siránkozása a stacykről meg chadekről.)
Az egyetlen szerencséjük ezeknek a nőknek, hogy életük során egyszer-kétszer valami kiéhezett pasas lefeküdt velük, ezért aztán most nagy szájjal hirdethetik, hogy ők nem incelek ám, hiszen ők szexeltek már, bizony!
Ettől eltekintve viszont agyilag és lelkileg totál incelek, eltorzult, beteges gondolkodásmóddal.
Jól érzem, hogy sokan vannak ilyenek? A gyakorin is folyamat beléjük fut az ember, meg társkeresőn is ez a fajta osztja passzív agresszív hangnemben az észt az "igazi férfiakról".
"hogy nincs egy rendes pasi."
Van, de azok nem az incikék :D
"Van, de azok nem az incikék :D"
Így van. Pont ezért elérhetetlenek a kis incelke csajok számára.
28
Nem mondtam, hogy minden férfi bunko! Azt mondtam, hogy egyelore nem latok peldat arra, hogy miért ne lenne jobb egyedul! Egyelore, nyugodtabb, kényelmesebb az eletem OLYAN ferfiak nelkul, akikneddig szamitasba johettek
Vagy a jó nő vagy a jó pasi nem ugyanazt jelenti nekem, mint neked.
Marilyn Monroe nem volt jó nő? Halle Berry? Rihanna? Tina Turner? Cher? Lady Diana? Ki szàmít akkor "minőségi nőnek", ha nekik is csak xar kapcsolat jut egy bunkó pasival, aki megveri, és/vagy megcsalja?
35
Baromira nem erdekel ez anszintezes dolog. Ha a világ legrondabb nője lennék, akkor sem tudnek beindulni egy csóró, mamahoteles, eletben semmit el nem ért hülyegyerekre.
Lehet, hogy az én szintem X, de nekem akkor is az X+3férfiak tetszenek. Ergo, nem fogok X-3al összejönni, de Xel sem. Majd én eldöntöm, hogy akkor egyedül maradok e vagy megalkuszom. S mint irtam, 32 éves koromra, pontosan van annyi önismeretem, hogy tudjam azt, hogy jobban érzem magamat egyedül, mint X-3al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!