Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok elfelejteni egy férfit, akivel csak pár órát beszéltem hónapokkal ezelőtt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy elszalasztottam az igazit és ez nem hagy nyugodni. 5 éve párkapcsolatban élek, egy fesztiválon leszólított egy srác, aki külsőre nagyon tetszetős volt. 3 órán át beszélgettünk és nagyon szimpatikus volt. Nem történt semmi sem köztünk, nem probálkozott Én kezdeményeztem, hogy megyek aludni, hiszen már hajnali 4 volt. Ő még utalgatott a napfelkeltére, de úgy éreztem, hogy már igyis továbbmentem, mint szabadna (számomra már az is tilos, hogy férfiakkal beszélgessek). Így elköszöntem tőle, ő még felvetette ,hogy cseréljünk elérhetőséget, sőt már vette elő telefonját, de mondtam neki, hogy most nem adottak a körülmények. Így elköszöntem. Szinte nem is aludtam, mert azon kattogtam, hogy hiba volt elutasítani őt, és hogy elszalasztottam őt. Másnap reggel, amikor már kifelé mentem a fesztivál területéről (aznap már nem voltak programok, csak kiköltözés). A keresztnevemet kiabálva felém szaladt (iszonyat sármos volt, ó te jó ég), és elmondta hogy eszébe jutott egy film cím amiről beszélgettünk és mindenképpen elakarta mondani nekem. Szóhoz sem jutottam, hanem vivódtam magamban, hogy na itt a második esély. Végül győzött a tisztességem. Megköszöntem és megerősítettem benne, hogy jót beszélgettünk tegnap este. Majd megölelt engem hosszasan (este nem így volt) és elbúcsúztam Tőle. Ennek már 2,5 hónapja és nem hagy nyugodni. Egyszerűen vágyok arra, hogy beszéljek vele. De közben tudom jól, hogy van párom akihez hűségesnek kell lennem és hamarosan megkéri a kezem… Tény, hogy a szerelem már megszünt köztünk, de szépen élünk egymás mellett mint két nyugdíjas, akik biznak egymásban. Amúgy elmondtam neki az esetet, úgy mint az összes korábbit leszólításomat (szóval arról tud, hogy beszélgettem egy sráccal, de arról nem, hogy azóta is ő jár a fejemben).

Azzal győzködőm magam, hogy biztos csalódnék, mert csak egy szoknyavadász. De naponta többször eszembe jut az arca, a mosolya. Azzal nyugtatom magamat, hogy biztos csak azért kötödöm hozzá, mert hosszú évek után egy olyan férfi akart velem beszélgetni aki külsőleg jobb mint a párom és kvázi az önbiztalmamnak tett jót, hogy ilyen karibel rám nézett. Keresem az indokokat, hogy miért volt ez jó döntés. (Az 5 év alatt több férfi is leszólított, de mindegyiket gyorsan kivertem a fejemből.) Vágyom az ismerkedésre, a nevetésekre, az újra, megőrülni egy picit és ami fontos hogy csak Vele szeretném mindezt. Aztán arra gondolok, hogy ezt már nem szabad és anno 5 éve hoztam egy döntést. Nem szabad suttba dobnom a biztosat egy fellángolás miatt.

Végül megkerestem a közösségi médiában a srácot, és talán megtaláltam, de nem biztos (3 évesnél nincs frissebb képe). Van egy lánya, szóval lehet, hogy tilosban járt, vagy elvált. Szóval ezen információ után legalább lett még több indokom arra, hogy miért jobb őt elkerülni. Viszont azóta is vonz a vele járó új lehetősége. Szerető sosem lennék, és a gyerekes elvált embereket pedig a családom biztosan nem nézné jó szemmel. Szóval végre lett egy értelmes érvem ellene. De mégsem tudom elengedni már hónapok óta. Mit tegyek? Megkérdőjelezem azt is, hogy vajon tényleg a párommal kell-e lennem

30N

okt. 16. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Mit keresel a fesztiválon 30 évesen, a párod nélkül, hajnali 4 órakor egy ismeretlennel hetyefetyélve?

Inkább bízz az ösztöneidben, ha ennyire nem bírsz magaddal, vagytok elegen, a párodat pedig hagyd békén.

okt. 16. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Tény, hogy a szerelem már megszünt köztünk, de szépen élünk egymás mellett mint két nyugdíjas, akik biznak egymásban.

Jaj istenem

Ha ez az egész igaz, Akkor ez csak egy kőkemény manipuláló kérdés, hogy mindenki mondja hogy jaj dehogyis hát ilyen fiatalon nem szabad még így élni… Legalább ezt a nyugdíjas dolgot ne írtad volna bele, mert így egyértelmű hogy mindenkitől csak megerősítést vársz, hogy mehess az új pasi után

okt. 16. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Ha én lennék te, ráírnék a srácra. Semmit nem vesztesz vele.
okt. 17. 08:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Párommal békességben élünk egymás mellett, nincsenek viták. Tudom, hogy a hol helyem. Az otthonunk a nyugalom szigete, nincs feszültség. Erre vágyik mindenki. Azzal, hogy tudom hol a helyem/dolgomat, nincs gond. Mi a baj ezzel?

Attól, hogy még eljátszom a gondolattal, hogy milyen lehet mással, de nem fajul tetlegességig, még nem vagyok hűtlen.

okt. 17. 14:08
 15/17 anonim válasza:

Képzeld az én kapcsoltam ugyan ezen megy keresztül.

A párom(Nő) úgy néz ki belehabarodott egy paliba és nem bír magával. Hazudik,tagad,

Amit én tanácsolni tudok mint férfi hogy légy őszinte a pároddal mondd el neki hogy baj van hogy mit hiányolsz a kapcsolatból hogy mire vágysz hogy mit tegyen érted/értetek és te is rá fókuszálj akkor talán még menthető a dolog.

Ha úgy döntesz hogy kontaktba lépsz a sráccal onnantól jönnek majd ám az igazán nagy bajok.

Remélem nektek sikerül rendbehozni

okt. 18. 01:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Eldöntöttem és elengedem a srácot, mert ugyse hagynám el a páromat.

Vannak pozitiv dolgokat amiket fel tudok sorolni. Szóval kár lenne sutba dobni az egészet

okt. 19. 23:32
 17/17 anonim válasza:

Kérdező így ismeretlenül is nagyon büszke vagyok rád. Sok boldogságot kívánok nektek.

És kommunikálj ez az egyik legfontosabb egy kapcsolatban.

okt. 20. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!