Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukák, miért nem keresitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukák, miért nem keresitek a gyermekeiteket?

Figyelt kérdés
A kérdésem azokhoz az apákhoz szól, akik nem keresik a saját gyerekeit szakítás vagy válás után.
okt. 12. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mára már miért csak a pénzem érdekli a gyerekeimet belőlem?

Miért akarnak megvenni minden szrt a gyerekeim, amire aztán egy-két nap alatt ráunnak?

okt. 13. 02:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem nagyapámmal voltak hasonló érzések.

Mivel anyámmal összeveszett kb. 20 éve, egyáltalán nem keresett, az egyetlen fiú unokáját.

Jómódú ember volt, volt pénze, és elnézte, hogy szegényen növök fel. Még egy csokit sem vett nekem. Ezen felül nem iratott rám semmit, így több millió forinttól estem el.

Sokáig gyűlöltem ezt az embert.

Mentségére legyen szólva, hogy nem sokkal a halála előtt elindult valami családias közeledés anyám és közte, és egyszer én is találkoztam már vele. Azonban nem tudta már helyretenni a dolgokat, mivel nem sokkal később meghalt. Kifutott az időből.

Ma már nem gyűlölöm. A húgom hívta fel a figyelmet arra, hogy ha ő nincs, akkor mi sem. Szóval az "ősök tisztelete" hozzáállás nyomán enyhültek a vele kapcsolatos negatív érzéseim.

Sőt.

Egy bizonyos tekintetben példa is előttem: ő ugyanis taxisofőrből lett egy menő vállalkozó. Ha neki sikerült, akkor nekem is sikerülhet.

okt. 13. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:

2 sztm azért az ex viselkedése is ide sorolható.

De számomra aki nem foglalkozik a gyerekevel az még havernak se kell.

N 32

okt. 13. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!