Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem mondja meg a srác?
Figyelt kérdés
A fiú aki tetszik nekem ezt megtudta, és el is mondta nekem szemből szemben hogy tudja én meg mondtam neki hogy igen igaz. De nem mondott rá semmit, miért?
Akkor én nem tetszem neki vagy mi?
okt. 9. 13:51
11/13 anonim válasza:
7: Ez kb. másfélszer több, mint egy fullextrás szerelmi kapcsolat.
12/13 anonim válasza:
Ugye? XD Senki nem érti őt. Kb. csak annyi választotta el ezt egy kapcsolattól, hogy nem volt annak kimondva. Nem értem eskü.
13/13 anonim válasza:
Valszeg a fiúnak vmiféle szexuális ingyom-bingyom kellene tőled, de nem tudja ezt elmondani, ezért bénázik, mert bénázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!