Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem mondja meg a srác?
A fiú aki tetszik nekem ezt megtudta, és el is mondta nekem szemből szemben hogy tudja én meg mondtam neki hogy igen igaz. De nem mondott rá semmit, miért?
Akkor én nem tetszem neki vagy mi?
Viszont, én úgy gondolom hogy szerintem bejövök neki azok alapján ahogy viselkedik velem.
Csak ha nem akar tőlem semmit akkor mért vette a fáradságot és mondta ezt el nekem, és akarta tudni hogy én mondtam-e ilyet?
“Viszont, én úgy gondolom hogy szerintem bejövök neki azok alapján ahogy viselkedik velem.”
Velem összejárt szexelni egy pasi, aki folyamatosan segített is bármiben, furikázott, megszerelte a dolgaimat, programokat szervezett sőt, egyhetes nyaralásra is elhívott magával. Majd közölte, hogy ő nem akar ebből kapcsolatot, csak barátság extrákkalt. Na szerinted ha így viselkedik egy férfi, aki amúgy nem is akar semmi komolyat, akkor szerinted a tiédbe mennyire képzeled csak bele, hogy akar valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!